Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót kéne leadnom?

Hány kilót kéne leadnom?

Figyelt kérdés
160 cm és 67 kg vagyok, 27 éves nő. Combom vastag főleg.

2021. febr. 2. 14:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Inzulinrezisztenciám van kiderült. Meforal nevű gyógyszert kaptam plussz mozogni és szénhidrát szegény diétát kell tartanom, sőt számolni kell napi 160 g cht kell ennem és max 1300 kcalt.
2021. febr. 2. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ehhez 55kg a max, vagyis 12-14-et. Ehhez masszív torna kell, hogy egy helyről fogj. Mivel ezt nem hetek alatt szedted össze, nem is lehet hetek alatt leadni. Semmi cukor, semmi nasi, kevés liszt, és torna. Nem koplalás, hanem kalóriadeficit kell, vagyis egy picivel kevesebb kalóriabevitel, mint a napi szükséglet. Ne éheztesd magad, mert elmegy a kedved tőle.
2021. febr. 2. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért van mindenhol rajtam, csak főleg a combom zavar. 8 hónap alatt szedtem fel sajnos terhesség alatt, 55 kilótól indultam. És már így vagyok 3 éve de már borzasztóan zavar, mostmár belevágok
2021. febr. 2. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, hogy mivel a mellem szoptatás alatt kicsit megereszkedett így ha most fogyok még gázabb lesz ugye? Az nem baj ha kisebb lesz csak ne lógjon.
2021. febr. 2. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
160-110=50kg amivel a legszebb vagy, de van egy súlytartomány, kábé 45-55ig(ki tudod számolni, én tippelem) ami az oke kategoria.
2021. febr. 3. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!