Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha heti 5 nap futok fél órát...

Ha heti 5 nap futok fél órát 8-10 km-es tempóban, utána pedig 20-30 percet ugrókötelezek, akkor nyárig sikerülhet leadnom 20 kilót?

Figyelt kérdés
Étkezésre odafigyelek, naponta kb. 1500 kalóriát , és 150 g szénhidrátot eszek :)

2020. márc. 8. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Éltévesztettem, nem 20 kg-ot, hanem 10 kg-ot szeretnék lefogyni júniusig :)
2020. márc. 8. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Három hónap múlva jelentkezz, várjuk a beszámolódat. Addig is hajrá, és fuss.
2020. márc. 8. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit gyors tempónak tűnik... Nem a futás, hanem a fogyás. Nem elég leadni, meg is kell tartani!
2020. márc. 8. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
milyen magas vagy és hány kiló?
2020. márc. 8. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt így tényleg tudnád tartani, akkor igen, de szerintem túl szigorú, jó eséllyel nem fogod bírni. Ennyi sporttal szerintem többet kéne enned. Nem írtad, milyen magas vagy és hány kiló, ha nagyon kicsi vagy nagyon nagy termetű vagy, vagy nagyon nagy súlyról indulsz, akkor persze egész más kalóriamennyiségre lehet szükséged.

Én a helyedben megpróbálnám így, és ha kevésnek érzem a kaját, akkor még kiegészíteném max. 2500 kcal-ig, a szénhidrátot meg 200 g-ig, esetleg 250 g-ig. Az edzés is lehet, hogy sok lesz, abból is elég lehet a fele, és még akkor is lehet, hogy több kaja kell.

Ha viszont a mozgást most kezdenéd el, akkor ne akarj rögtön naponta ennyit. Legyen 10 perc futás és 5 perc ugrókötelezés, és aztán növelheted, ahogy érzed.

2020. márc. 8. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) 159 cm vagyok és 70 kg, sajnos a plusz kilók főként a hasamon és a combomon vannak :(
2020. márc. 8. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél elkeseredve, nem olyan vészes az. Menni fog, csak csinálni kell. :)
2020. márc. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!