Léböjttel lehetséges leadnom 3 és fél kilót hétfőig?
Elképzelhető, h lemegy.
Hashajtót ne vegyél be, ha csak folyadékot viszel be a szervezetedbe.
Kérdés: mi volt a fogadás tétje?
...
mérd meg magad napközben, meg másnap reggel wc után
2 kiló különbség is lesz.
Attól függ, mit értesz léböjt alatt.
A szervezet cukrot raktároz és a cukor sok vizet megköt.
Ha kiüríted a cukorraktáraid, akkor a megkötött vizet is leadod vele, ami kb 3 kiló. Ehhez nagyon alacsony, napi max 20 gramm szénhidrátbevitel szükséges.
Viszont ha gyümölcsleveket vagy mézesteát szándékozol inni, nem fog sikerülni.
szauna?
futás beöltözve? (sprotolók is ezt szokták mérlegelés előtt)
vizet még esetleg tudsz veszíteni ha a beleid már kitisztultak, csak nehogy túlzásba vidd!
Már csak 2,3 kiló kell. Köszi a válaszokat, jók voltak és megpróbálom betartani valahogyan. Egyébként almalevet, céklalevet ittam és egy kis pohár citromlét is, a mai napot még nem tudom. Narancsra gondoltam de mivel az is szénhidrát, így lehet kilőve. :)
Amúgy nem érzem rosszul magam, szerintem ez távol sem koplalás, csak folyadék formájában viszek be tápanyagot. Éhes sem vagyok, és energiám is van (eljártam kocogni is).
A fogadás tétje személyes ügy, amit nem szeretnék ide kiírni, de nekem fontos és ennyi. :)
Mindenkinek köszi, még jöhet bármi tipp, kevesebb kell, mint 2 és fél mostmár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!