98 kg vagyok és 175 cm. Megnéztem egy kalkulátorral és kb.30 kilót kéne leadnom az ideális súlyhoz. Szerintetek ezt mennyi idő alatt lehet elérni?
Figyelt kérdés
27/L2018. ápr. 4. 13:59
1/9 anonim válasza:
Egészségesen havonta 2 kg fogyással számolhatsz, tehát egy bő év alatt lemehet.
2/9 anonim válasza:
Szerintem minimum egy évet rászánhatsz.
3/9 A kérdező kommentje:
értem, nagyon köszi. találtam egy kaloriabazis nevű oldalt ahol be lehet állítani, hogy mennyit akarsz hetente fogyni. én 0.8 kg-ot, és 73 kg-os célt állítottam be első körben, és azt írta ez november közepéig elérhető. Aztán lehet inkább fél kiló kellene hetente, de mivel nagyon nagy a túlsúly, úgy gondoltam a 0.8 reálisabb lenne. Köszi a válaszokat még egyszer!
2018. ápr. 4. 14:42
4/9 anonim válasza:
Az elején hamarabb beindulhat a fogyás. Sokan az első héten fogynak 3 kilót, de ez természetesen nem kizárólag zsír. Lesz olyan időszak is amikor megállhat egy időre a fogyás. Egyébként én is egy évet mondanék. Ez egészséges mérték.
5/9 anonim válasza:
Egy év az szép tempós fogyás. Az OK, ha az elején heti 1 kilót fogysz, ha meg tudod oldani kényelmesen, a végén ez már nehezebb, kis felesleggel felesleges erőltetni annyit.
De az anyagcserén és az aktivitáson sok minden múlik. Nekem a te feleslegeddel fél kiló sem ment, mert inaktív voltam és a legjobb étrend mellett is éheztem volna 4-500 kcalos kalóriadeficit mellett. Most, jóval vékonyabban ez már sokkal könnyebb, de többet is mozgok és az életmódom meg is változtatta az éhségérzetemet. De alapvetően nehezedni, lassulni szokott a fogyás.
6/9 anonim válasza:
Nekem egy év alatt pont ennyi ment le, de még mindig nem értem el a célsúlyomat. Arra vigyázz, hogy ne hízd vissza, ez pedig csak életmódváltással lehetséges. Az egészségesebb, mértékletes étkezést és a rendszeres testmozgást akkor is folytatnod kell, ha eléred a célodat. Én is javaslom a kalóriabázis használatát, nagyon hasznos oldal és a fórumon is sok jó információt össze lehet szedni.
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, gratulálok! Remélem nekem is sikerül elerni a célom. A kérdés kiírása óta 5 kiló ment le. És igen, semmiképp sem szeretnék visszatérni utána az eszeveszett zabáláshoz, mert egyszer így híztam vissza 20 kilót.
2018. máj. 11. 23:45
8/9 A kérdező kommentje:
Hátha esetleg valaki idetéved: -10 kg-nál járok...elég lassan haladok, de bízom benne, hogy elérem a célom :)
2018. aug. 10. 14:31
9/9 A kérdező kommentje:
-20 kg :)
2019. ápr. 16. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!