Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan 10-15 kilo fogyastol...

Olyan 10-15 kilo fogyastol logosabbak lesznek a cicijeim?

Figyelt kérdés
Viszonylag nagy mellem van, nem zavarna ha abbol is menne le mert ez vele jar, de logosabbak is lesznek? Tapasztalatok?
2021. jan. 31. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyban függ attól, hogy mennyi idő alatt adod le ezt a súlyt. Ha túl gyorsan fogysz, akkor nagyobb az esély rá, hogy lógósabb lesz, de így sem biztos, számít a genetika, az alap adottságok
2021. jan. 31. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
22%
9-es vagyok, köszönöm a lepontozásokat (jogtalan), igen, attól is függ mennyi idő alatt, ezt az utánam lévő után már én is írni akartam, de ugye mivel a kérdező nem azt mondta hogy 6 év alatt fog lefogyni ennyit, egyértelmű hogy elég rövid időn belül, valszeg olyan rövid időn belül, ami alatt fennálhat a lógás veszélye. De mindegy is...
2021. jan. 31. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi a budos q anyatokert pontoztok le folyton .meg. nem hiszem el.
2021. febr. 6. 07:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!