Hogyan fogyjak fenékből, és combból?
Figyelt kérdés
Október óta csinálok egy speciáliás diétát. Azóta 17 kilót fogytam, ez haskörfogatból 19 cm, de a fenekemből meg a combomból nem sok ment még le, körte alkat vagyok, nem tudom ez számít e valamit. Mozgok is azóta persze, és ez mind zsírból ment le, az izom csak gyarapodott, azért tudom mert járok figyeltetni. Az orvosom azt mondta legyek türelemmel. De van valami amivel leginkább onnan fogynék?2021. jan. 31. 11:20
3/6 anonim válasza:
Az alkatodon nem tudsz változtatni, ha fogysz mindenhonnan fogsz. Nem biztos, hogy megéri eltüntetni a melleidet, hogy ne legyen feneked. Ennyi idő alatt 17 kg rengeteg, az is lehet, hogy türelmetlen vagy.. Adataid (mert ekkora fogyás csak hatalmas túlsúlyból egészséges)?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnos 107 kilóról indultam, inni iszok napi 3 liter vizet, futni is szoktam, érdekes, mert mellből nem fogytam semmit eddig, aminek örülök is 😂
2021. jan. 31. 13:56
5/6 anonim válasza:
A helyedben inkább azért aggódnék, hogy nem -e túl gyors 17kg 4 hónap alatt. Feltételezem nő vagy, tehát még félúton sem jársz, majd megy az is lejjebb.
6/6 anonim válasza:
Csajoknak onnan megy le utoljara meg a genetikan is mulik. Nem te iranyitod honnan fogysz. Annyit tehetsz h edzel es tartod az etrendet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!