Tudnátok segiteni?
Sziasztok!
Kb 1-2 hónapja elkezdtem fogyokurazni meg suliba járok szóval rendszeri mozgás megvan, de még itthon szoktam has izom gyakorlatokat csinálni és szoba biciglizni. Szerencsémre nekem hamar beindult a fogyás és meglátszodik. Az lenne a kérdésem, hogy ti mit ajánlotok logó hasra? Hasam felső része már tök patent, de az also hasam nagyon ratyi mit kezdjek vele? Vagy mennyi idő amíg vissza húzódik?
Nem csak hasra kell edzeni. Kell mell, tricepsz, bicepsz, váll hát és láb.
Hideg zuhany, vagy vannak olyan krémek amik segíthetnek, esetleg kollagén.
Ha van bármi kérdésed, írj bátran.
Én is így jártam, alhas edzések hatására kezd szépen visszafeszesedni. Még nem tökéletes, de durván meglátszik a feszesedés. Borzalmasan nézett ki, és elkeserített. A kollagén semmit sem ért, több fajtát kipróbáltam. A zuhanyos verzió max egy ideig hat, azt visszapettyhed az egész. Izmot pakolj alá, tudom, rohadt nehéz, de megéri. Az enyém ilyen lett, de mondom, katasztrofális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!