Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segiteni?

Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 1-2 hónapja elkezdtem fogyokurazni meg suliba járok szóval rendszeri mozgás megvan, de még itthon szoktam has izom gyakorlatokat csinálni és szoba biciglizni. Szerencsémre nekem hamar beindult a fogyás és meglátszodik. Az lenne a kérdésem, hogy ti mit ajánlotok logó hasra? Hasam felső része már tök patent, de az also hasam nagyon ratyi mit kezdjek vele? Vagy mennyi idő amíg vissza húzódik?

2021. jan. 23. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hasra kell edzeni. Kell mell, tricepsz, bicepsz, váll hát és láb.

Hideg zuhany, vagy vannak olyan krémek amik segíthetnek, esetleg kollagén.

Ha van bármi kérdésed, írj bátran.

2021. jan. 23. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Hideg zuhany miért jó?
2021. jan. 23. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Mert feszesebbé teszi a bőrt. Sokan azért futnak télen is poloban. De ezzel nagyon kell vigyázni, szóval inkább a hideg zuhany
2021. jan. 23. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Úristen! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Azt még megtudnád nekem mondani hogy szerinted mennyi idő amíg lapos hasam lesz?
2021. jan. 23. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Kollagén.
2021. jan. 23. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam, alhas edzések hatására kezd szépen visszafeszesedni. Még nem tökéletes, de durván meglátszik a feszesedés. Borzalmasan nézett ki, és elkeserített. A kollagén semmit sem ért, több fajtát kipróbáltam. A zuhanyos verzió max egy ideig hat, azt visszapettyhed az egész. Izmot pakolj alá, tudom, rohadt nehéz, de megéri. Az enyém ilyen lett, de mondom, katasztrofális volt.

[link]

2021. jan. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!