Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptember óta 4 kiló lement úgy, hogy össze vissza ettem és csak heti 3x úsztam..aztán abból visszajött,0,5-1 kg. Mostmár legalább 1 hónapja figyelek hogy mit eszek, és ugyan úgy heti 3x úszok. Heti 1 kiló egészséges lenne, de egyszerűen egy deka nem megy le..1200 kalória körül eszek egy nap, és sok vizet iszok, a combomon a hasamon és a derekamon van felesleg. 170cm 60-61kg..Köszi a válaszokat2021. jan. 21. 11:01
11/16 A kérdező kommentje:
Az úszás pedig ígyis megy mert egyesületnél vagyok, és vannak edzések..
2021. jan. 21. 13:03
12/16 anonim válasza:
Biztos, hogy a combod azért vastag, mivel súlyfelesleg van rajta? Ha rendszeresen edzel, könnyen meglehet, hogy egyszerűen izmos. Egy olyan mérleg, amely mutatja a testzsír százalékot, sokat segíthetne. (Vagy annak egyéb módon való mérése. Ha egyesületnél sportolsz, talán ott van erre berendezés.)
13/16 A kérdező kommentje:
Igen biztos..62 cm legfelül, ahol a legvastagabb..tudnátok segíteni, hogy 1600 m leúszása kb hány kalóriát éget?
2021. jan. 21. 18:48
14/16 anonim válasza:
Ez egy kalóriaszámlálós oldal, azt is fel tudod rá vezetni, mit és mennyit sportoltál aznap. Nem táv, hanem úszástípus, tempó és idő függvényében becsüli meg, de egy körülbelüli összeget kaphatsz.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jan. 22. 08:40
16/16 anonim válasza:
Használj valamilyen alkalmazást, pl. Yazio és mérj le pontosan mindent 2 hétig, ne felejtsd el a csak egy falat ezt azt is beírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!