Miért nem fogyok ha 1400 kcal-t eszek?
Láttam egy videót, fogyástörténet.
A lány 3 hónap után kezdett fogyni.
Lehet más oka is, én sose tudtam mozgással, kalóriaszámlálással fogyni, 30 évbe telt, mire megtudtam, miért, és most már tudok fogyni.
De az is lehet, ennél is kevesebb kalóriát kéne enni.
Én inkább azt mondom, hosszabb ideig kell csinálni.
Nem szoktam cukros üdítőket inni általában vizet iszok és nagyon ritkán zero kólát
Már végigcsináltam egy étrendet amit dietetikus rakott össze a számomra és így már sikerült 20 kg-ot fogynom
De az kb 1700 kalóriás volt és most ugye csökkentettem a kalória bevitelemet 1400ra és nagyjából ugyan azokat az ételeket eszem amik az étrendbe szerepeltek csak kisebb adagban
A napi 2000 kcal 1700 kcal alapanyagcserével egy átlag 70 kg-os férfire vonatkozó adat, nem egy 165 centis még fejlődésben levő lânyra, akinek a hormonjai csúcsra járnak.
Az meg a másik, hogy tzs%-ot nem tudunk a tzs-nek meg nincs kalóriaigénye.
Saccold meg a tzs-d kérdező, vond le a testsúlyodból, aztán ahhoz a kcal igényhez közelíts. Ne arra állj be pontosan, csak közelíts. Ha megindul a fogyás, akkor időzz azon a szinten, míg megáll, onnan csíphetsz még egy kicsit, aztán újra, míg el nem éred a célod.
A hormonjaidra való tekintettel pedig figyelj a szénhidrátokra, súlyozd a beviteled lassan felszívódó, rostdús forrásokra. Ehetsz gyors ch-t is, de ne túl nagy adagot és fizikai terhelês körül max 1 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!