Miért nem fogyok ha 1400 kcal-t eszek?
az irom nem nehezebb mint a zsír, és szinte kizárt, hogy túledzed magad, ahogyan az is, hogy valami masszív izomtömeget építettél volna magadra.
a kalóriákat nem lehet a végtelenségig lefelé vinni, a fogyás meg nem állandó dolog, néha szinte megmagyarázhatatlan okokból megáll, akkor is, ha mindent „jól“ csinálsz. ahogy már írták, a testzsírszázalékod fontos, lehet, hogy teljesen irreális elképzelés a még 10 kiló fogyás.
van egy bizonyos egyensúlyi (súly)pont egyébként, ahol a szervezeted jól érzi magát, és nagyon nehéz onnan kimozdítani. légy türelmes, ne görcsölj rá ennyire, egy szünet is megérné, hogy újra hozzászokjon a szervezeted a kicsivel több kalóriához.
13. Nem olvastam sehol. Dietetikus javasolta, és működik. Ennyi.
Járj utána jobban.
" vagyis kevesebb kalóriát" 😂😂😂 mert ahhoz nem lehet ám több zsírt enni, hogy kalóriadúsabb és laktatóbb legyen. Ja de.
A dietetikus pedig nem hülye. Az egyetlen aki értelmes, hasznos tanácsokat adott.
Azokkal ellentétben akik az ész nélküli kalóriacsökkentett éhezést preferálják.
Lehet magasabb az energiabevitel, csak nem mindegy miből , milyen tápanyagból származik, és az sem, hogy milyen az ember egyéni anyagcseréje hozzá.
Majd akkor kötözködj, ha megfelelő, hiteles forrásokból tájékozódsz.
persze, Newton óta is sokat fejlődött a tudomány, mégis, akinek van esze, nem kérdőjelezi meg, hogy a gravitáció működik.
18. emlékeim szerint mintha válaszoltam volna, de eltűnt a válaszom.
szóval neked csak a két véglet létezik, ahol az egyik "kalóriacsökkentett éhezés"
akkor egyél 10000 kalóriát minden nap, csak figyelj, hogy miből áll össze, főleg, hogy kevés szénhidrát legyen benne. kiváncsi vagyok az eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!