Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogyok, ha többet eszem?

Miért fogyok, ha többet eszem?

Figyelt kérdés

Sajnos itt a vizsgaidőszaki stressz, és állandóan eszem, de tényleg. Mindig rájárok a hűtőre, ez valami pótcselekvés vagy nem tudom, nyugtat az étkezés. Akkor is eszem, ha már azt érzem, teljesen tele vagyok. Nincs mérték. Tényleg sokkal-sokkal többet eszem, mint korábban. Mondom, ráállok ma a mérlegre, csak kíváncsi voltam, mennyi jött rám a zabalas miatt és döbbenve láttam, hogy 1 kg-val kevesebb vagyok, mint feleennyi kajával (konrketan feleennyit szoktam enni, most nagyon durván zabalok 2 hete).

Hogy lehet ez? Mozogni sem mozgok, tanulok, ülök egész nap.

2021. jan. 8. 01:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom, van-e jelentősége, de eddig napi 1x, max 2x voltam nagy wc-n, most pedig egy nap vagy 4x is. Nincs hasmenésem, szilárd, szerintem a sok kaja miatt kell többször.
2021. jan. 8. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Leirtad, a stressz miatt. Atmegy rajtad a kaja, nincs ideje felszivodni a tapanyagoknak.
2021. jan. 8. 03:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Plusz a stressz miatt lehet, hogy több kalóriára is van szükséged.
2021. jan. 8. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A stressz több kalóriát éget, mint a favágás.
2021. jan. 8. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!