Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég ennyi fogyás?

Elég ennyi fogyás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elég ennyi fogyás? 61 kg 171 cm..A combomból szeretnék még, de megkérdezlek titeket, hogy szerintetek elég?

2021. jan. 20. 08:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jajj de örülök, ez valóban homokóraalaknak számít? Ha igen akkor nagyon boldog vagyok..

[link]

Itt van ez a lány, aki már anorexiás, attól félek, hogyha még fogyok, idáig fajul a dolog..

2021. jan. 20. 09:37
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
van egy kevés pasi akinek az iylen extra vékony csajok tetszenek, de a többségnek ez túl vékony.
2021. jan. 20. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Mind plus size modellek.

A legnagyobb neveknél mint pl victoria secret, nem sorolnak be 53-4 kg alatt sima modellnek. Onnantól plus size vagy.

Sydne van den Bosch például magyar modell 168 cm és 50 kg. Van combja, közel sem pálcika, nézz rá. Még le is husisozták.

Elmondtam hogy szép vagy, jó vagy, a véleményünket kérdezted, hozzátettem hogy átlagos, nem modell szépségű. A combod normális, nem husi nem vékony.

2021. jan. 20. 09:52
 14/24 anonim ***** válasza:
56%

A lány akit linkeltél kb 45 kg lehet, attól azért 16 kgra vagy...

Sarka Kata pl 52-55 közt lehet. Szerintem ő az arany középút, aki tényleg a maxon van.

2021. jan. 20. 09:55
 15/24 anonim ***** válasza:
14 vagyok, látom Kata nagyon lefogyott, így gyorsan lecsekkolva, szóval másik példa:Kárpáti Rebeka
2021. jan. 20. 09:56
 16/24 anonim ***** válasza:
56%

átlagos test:

[link]

ez meg itt a modelszépség:

[link]

2021. jan. 20. 09:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Modell test:

[link]

Átlagos magyar test:

[link]

Megint jöttök a végletekkel, én azt mondom 53 kg szebb mint a kérdező, erre belinkelsz egy 40 kg-os “modellt”xdd

Értelmezzünk már emberek

2021. jan. 20. 10:07
 18/24 anonim ***** válasza:
35%

victoria secret modellek:

[link]

a kérdező jobban nézne ki ilyen szexi cuccokban mint ezek. Nézd már meg a modellek fotóti, hol szépek ezek? Nézd már meg a lábaikat miylen undorítóak! Persze szépek lennének ezek a nők is normális testalkattal, de nem ezzel az agyontornázott, agyonkoplalt műmellű agyonbronzosított testttel, kiló smink, meg csillogó uhák.

2021. jan. 20. 10:22
 19/24 anonim ***** válasza:
hozzájuk érsz kemények mindenhol mint a beton, kemény szálkás combok, még a mellük is kemény szilikon, a derekukon egy csepp puhaság nincs, mint ha egy kemény téglalapot fogdosna az ember...komoylan elmebeteg az akinek ez a normális vagy a magas szintű szépség.
2021. jan. 20. 10:25
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

Mert sokat edzenek:’)

Sydney van den boch tök puha pl. Kinek mi jön be.

2021. jan. 20. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!