Átváltottam diétás kajákra amelyek egyben egészségesek. Mennyit kellene egy nap ennem? Meg mennyi idő teljen el az étkezéseim közt? célom fogyás. 2 az 1 ben kávét iszom 2 éve. Egy nap mennyit ihatok meg ilyen kávét?
Valts normalis kávéra. Ezt a 2 az 1ben kavenak se nevezheto dolgot meg hagyd el.. Ha nagyon nem megy nezd meg mennyi kalorias (de ha jól neztem 78 korul van ami ehhez kepest eleg magas) ugyhogy napi 1 max.
Hasznalj kaloriadeficit kalkulatort, az kiszamolja mennyit ehetsz hogy fogyj. Számolni kell a kaloriakat.
Mellette egy kis edzes se art.
Hajra.
A privátban írt adatok alapján napi 1200 kalóriás étrendet ajánlok. Keress a neten, vagy esetleg állíts össze ilyeneket! Figyelni kell a magasabb fehérjefogyasztásra (kb 80 gramm naponta), hogy elkerüld a nagyobb izomvesztést. Ugyanezen célból érdemes lenne mozogni is valamit. Napi 10-15 perc torna is már sokkal jobb a semminél.
Hogy hányszor eszel naponta, mindegy. Van, akinek úgy kényelmes, ha gyakran eszik kis adagokat, más inkább többet eszik kevesebbszer. Próbáld ki, neked hogy jó! A 2 az 1-ben kávét nem kell elhagyni, de annak a kalóriaértékét is számolni kell. (10.04 vagyok)
számold ki hogy mennyi a bmr-ed és annak ne menj 500kalóriával alá, mert akkor be fog lassulni az anyagcseréd és nem fogsz fogyni
egyél fehérjében gazdag ételeket, ne fogyassz halálra feldolgozott élelmiszereket pl fehérkenyér, virsli. Az egy összetevős ételek a legjobbak.
nem kell koplalnod, jól kell kiválasztani az ételeket és abból ehetsz nagyobb mennyiséget, nem kell túlbonyolítani, ha néha kívánsz valami édességet és belefér a napi kalóriádba meg makróidba akkor ehetsz, de ne vidd túlzásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!