Ha reggelire megeszek egy tál 100 Ft-os zabkását, ebédre komzervet vagy egy kis levest, estére pedig szintén vagy levest vagy konzervet, akkpr fogyok?
Ha IR-es vagy, akkor nagyon nem ajánlom a bolti zabkását. Főleg nem reggel. Nézd meg, mennyi cukor van benne! Inkább vegyél sima zabpelyhet és tejjel/vízzel főzz magadnak. Mikróban 2 perc az egész. Oké, hogy a tej sem ajánlott neked, de még mindig jobb, mint a bolti cukrozott izé.
A többihez ennyi infó alapján nem tudok hozzászólni. Ha a dietetikus javaslata nem vált be 7 éve, akkor szeritem vedd nyakadba az internetet és nézz utána a dolgoknak. Például az LCHF diétát kipróbálhatnád (feltéve, hogy nem kapsz inzulint is, mert akkor nem kísérletezhetsz a szénhidráttal kedvedre). Ha nem főzöl, úgy macerás, de nem irreális.
Mennyit mozogsz egy héten? Több mozgás sosem árthat.
Meg miért hagytad abba azt, amit a szakértő ajánl? Én nem vagyok szakértő, de gondolom az ilyet hosszú távon kell követni, hogy legyen bármi haszna.
Kellemetlen volt, nehéz volt betartani? Ha igen, akkor konzultálj vele megint. Mond el neki, hogy mi a baj, mit akarsz változtatni és segíteni fog.
Szerintem egy hússzeletet mindenki meg tud sütni, vagy egy kis zöldséget megpárolni, vagy egy salátát összedobni (azt még főzni sem kell). Gyakorolni kell egyszerű ételeket.
Azért ha van már konkrét problémád, akkor jobban oda kéne figyelni. Ez így nagyon nem változatos.
És akkor olyanokra is odafigyelhetnél, hogy ne instant zabkását egyél, hanem vegyél zabpelyhet és azt főzd meg.
"de nem tudok főzni"
lehet meg kéne tanulni
"mert tuti leszarnak, ez a magyar orvostudomány"
persze, tuti így van. most ezt menő hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!