Elég ennyi fogyás?
Elég ennyi fogyás? 61 kg 171 cm..A combomból szeretnék még, de megkérdezlek titeket, hogy szerintetek elég?
Teljesen rendben van. De igazából neked kéne tudnod, hogy érzed magad. Jobban, kellemesebb a közérzeted? Ha, igen, akkor rendben van, beértél a célba, most már csak tartsd is meg. Ha nem, akkor lehet gondolkodni, hogy hogyan lehetnél elégedettebb. Én pl egy kis plusz izmot hiányolnék, vagyis súlytartó, vagy picivel felette lévő kalóriával kezdenék bele súlyzós edzésekbe. De ez én vagyok, nekem pedig mániám az arányosan izmos test.
Egyébként kilókban és képügyileg is teljesen rendben vagy, ha a cél egy átlagos, formás test.
Minek elég?
Egy férfi biztos nem szaladna el, mivel szép, nőies, biztos nem lenne rá kifogása.
Modell alkat 54 kg alatt van, még a te magasságoddal is. Ha az a cél nem elég, ha egy szép átlagos alkat a cél, elég.
Izmosíts. Figyelj nagyon oda arra, hogy miket eszel és hogy mennyi folyadékot viszel be egy nap.
Rengeteg izomerősítő gyakorlat van fent neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!