Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég ennyi fogyás?

Elég ennyi fogyás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elég ennyi fogyás? 61 kg 171 cm..A combomból szeretnék még, de megkérdezlek titeket, hogy szerintetek elég?

2021. jan. 20. 08:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Ennyiből nehéz megmondani. Nagy baj biztos nincs.
2021. jan. 20. 08:52
 2/24 A kérdező kommentje:
Miért nehéz? Van kép meg súly és magasság..köszi a választ:)
2021. jan. 20. 09:04
 3/24 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen rendben van. De igazából neked kéne tudnod, hogy érzed magad. Jobban, kellemesebb a közérzeted? Ha, igen, akkor rendben van, beértél a célba, most már csak tartsd is meg. Ha nem, akkor lehet gondolkodni, hogy hogyan lehetnél elégedettebb. Én pl egy kis plusz izmot hiányolnék, vagyis súlytartó, vagy picivel felette lévő kalóriával kezdenék bele súlyzós edzésekbe. De ez én vagyok, nekem pedig mániám az arányosan izmos test.

Egyébként kilókban és képügyileg is teljesen rendben vagy, ha a cél egy átlagos, formás test.

2021. jan. 20. 09:13
 4/24 anonim ***** válasza:
86%

Minek elég?

Egy férfi biztos nem szaladna el, mivel szép, nőies, biztos nem lenne rá kifogása.

Modell alkat 54 kg alatt van, még a te magasságoddal is. Ha az a cél nem elég, ha egy szép átlagos alkat a cél, elég.

5/24 anonim ***** válasza:
78%

Izmosíts. Figyelj nagyon oda arra, hogy miket eszel és hogy mennyi folyadékot viszel be egy nap.

Rengeteg izomerősítő gyakorlat van fent neten.

6/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék pálcika vékony lábakat, és nagyon modell se szeretnék lenni..talán akaratom ellenére is fogok még fogyni, és izmosodni mivel karantén óta újraindultak az úszóedzéseim szóval igen..
2021. jan. 20. 09:25
 7/24 A kérdező kommentje:
Ja és nekem inkább az volt a célom, hogy lapos hasam, vékonyabb combom és jó alakom legyen..ez megvan?
2021. jan. 20. 09:26
 8/24 A kérdező kommentje:
Az pedig, hogy a modell alkat 54 alatt van nem nagyon igaz..nagyon sok modell akiket követek ugyan olyan magasak mint én és mind 55-56 kilók és csodaszép testük van..
2021. jan. 20. 09:27
 9/24 anonim ***** válasza:
69%
nagyon szép, formás, nőies alakod van. Ezt már csak tónusban kell tartanod, nem kell több izom, csak annyi hogy feszes maradj. szerintem a fitnesz modell alkat, amiben látszódnak kicsit is az izmok, kemény a "húsod" vagy az ettől vékonyabb skinnyfat alkat már nem szexi, ráadásul a melledből is menne le, ami most pont jó, illik az alakodhoz. Ne fogyj, csak egyél egészségesen és közepeset tornázz.
2021. jan. 20. 09:32
 10/24 anonim ***** válasza:
52%
ha túl sokat tornázol combra, lábra, akkor izmnosabb, keményebb leszel és eltűnnek a lábadról a természetes domborulatok, egyenes leszel. az egyenes láb, kicsi keskeny fenék nem olyan szép. Így most pont jó homokóraalakod van.
2021. jan. 20. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!