Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem indul be a fogyásom?

Miért nem indul be a fogyásom?

Figyelt kérdés

2 éve sikerült fogynom 16 kilót. Az utóbbi egy évben visszajött 4, de ez stabilan áll és nagyon nem szeretne mozdulni. 158 cm vagyok és jelenleg 64 kiló. Most már 2.5 hete figyelek a kajára és mozgok rendszeresen. Ez előtt is mozogtam, de a suli mellett nem volt ennyi időm és energiám rá, mint most. Mikor tartottam a 60 kilót akkor heti kétszer edzőtermeztem és 1-2-szer úsztam 1-1.5 órákat. Akkor nem figyeltem a kajára.

Most végre van időm edzeni, hetente minimum 5x sikerül is. Általában saját testsúllyal edzem vagy kettlebellel, de elliptikusozni és táncolni is szoktam. Főleg youtube videós edzésekre.

Reggel vagy 2 tojást eszem, esetleg műzlit, de van, hogy nem kívánok semmit. Délelőtt szoktam olyan 40-60 percet edzeni, utána iszom egy fehérje shaket aztán ebéd, ami nagyon változó. Sokszor saláta tonhallal, halrúddal, csirkével, vagy leves. Ma épp tárkonyos ragulevest fogok enni, valószínűleg második nélkül mert többet nem tudok enni. Vacsora is változó, a joghurtokat sajnos nem bírom. Sok hummuszt eszem, fetát, mozzarellát, esetleg pirítóssal, vagy salátát. Szóval leginkább valami "hideget".

Sajnos a folyadékbevitelem nagyon kevés, erre tegnap óta figyelek, igazából elég könnyen legurítottam 3 litert, csak figyelnem kell rá. Lehet hogy az miatt nem indult be mert nem ittam eleget?

Ja és napi 2 tejeskávé édesítővel. A reggeli kávé előtt iszom, azzal indítom a reggelt. Igazából ez után a kávé a reggelim, mert mást nem igazán kívánok.

Ha esetleg valaki ezt végigolvasta akkor lenne tippje hogy miért nem indul be a fogyásom? Annyira stabilan marad a súlyom, hogy azt már el sem hiszem..😄 Nem számolom rendre pontosan a kalóriákat, de szerintem nem lépem át. Nem szoktam csokizni se, most tényleg nagyon figyelek de mégsem sikerül.

Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot nektek!😊

20/L

2021. jan. 20. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy, műzli?? A reggeliddel 2x annyi ch-t viszel be mint amennyit egy nap szabadna."

Mi az, hogy szabadna?? (hacsak nincs valami súlyos betegséged?)

mindenki találja meg, hogy neki mi a jó.

én 35 kilót fogytam másfél év alatt, és minden egyes napomat 500 kalóriányi müzlivel kezdtem. a te felfogásod szerint ez egy anomália, nem is szabadott volna fogynom.

2021. jan. 20. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:

11: a kérdezőn nincs annyi felesleg mint rajtad volt, minél dagibb valaki annál könnyebb fogyni, gondolom te sem 50 kg-ra fogytál..

Nekem pl nem fér bele ha 57re véletlen felmegyek, és visszamegyek 52re egy fotózásra. Minél soványabb valaki, annál keményebb a diéta, de egy teltebb ember is jobban fogy egy keményebb diétával.

2021. jan. 21. 06:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2021. jan. 21. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!