Nem sok kalória nekem?
Mikor kezdted az eletmodvaltast? Mert ha 1 hete, es nem fogysz, az nem baj meg. Ha mar 1-2 honapja, es tenyleg semmit sem fogytal, akkor valtoztatni kell valamin. Biztos, hogy ennyit eszel? Nincs olyan, hogy nem szamolsz valamit?
Az lenne a tippem, hogy 15 perces edzessel valoszinuleg sok az 1700 kaloria, ha nem fogysz. Persze, nem szabad megeroltetni magunkat, de en most picit lejjebb vinnem a kaloriakeretet, olyan 1500-1600 korulre, aztan majd ha tobbet tudsz edzeni, akkor emeld meg.
En amugy napi 40 perc (intenset) edzessel es 1600 kaloriaval fogytam, ala sose mentem.Heti 5x edzek, mar megemeltem a kaloriat 1800 korulre, sulytartashoz, aztan meglatjuk, lehet meg emelnem kell rajta.
Illetve a masik: szoptatsz meg? Van az ugy, hogy a hormonok miatt szoptatas mellett nem fogy az ember, sot, inkabb hizik, pedig nem valtoztatott az etkezesi szokasain. Illetve ebben az esetben nyilvan ovatosan is kell dietazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!