Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! El döntöttem, hogy fogyni szeretnék a kislányom születése után +8kg maradt rajtam, le szeretném adni. Ki hogy kezdte az életmódvaltast, vagy miket iktatott ki az étrendjéből? Hogy kezdjek neki? Nagyon megköszönném ha valaki részletesen le írna nekem a dolgokat akinek sikerült fogyni. Köszönöm előre is
2021. jan. 18. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csökkentettem a cukorfogyasztást és kényszeresen beiktattam nap legalább fél-1 óra mozgást(kezdetben séta volt, az a legegyszerűbb, neked sem okozhat gondot).

Valamint 7 után nem ettem, de ha nem viszed túlzásba az evést, ezt nem muszáj követni.

Amúgy kalóriát is számoltam alkalmanként, de ha tudatosan kevesebbet eszel, már az is javít a dolgokon.

2021. jan. 18. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriát számoltam. Nem kell semmit kiiktatni.
2021. jan. 18. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:
2es és fogytal így? Ettél mindent csak a kalóriát számoltad?
2021. jan. 18. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Zöldségek! 8kg nem sok, praktikusan minden kenyér, tészta, krumpli, rízs felét elhagyod és már fél siker. Ha ezek mellé csak vízet iszol és nem nassolsz meg is vagy.
2021. jan. 18. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Kisebb mennyiséget, de minőségibb ételeket kell enni. A legjobb, ha a feldolgozott élelmiszerekről "leszokik" az ember, vagy legalábbis minél ritkábban él vele, ehelyett mindent magának süt, főz.

Szokásos séma egyébként: sovány húsok, sovány tejtermékek, rengeteg zöldség, kevés gyümölcs, olajos mag, és kellő mennyiségű, magas rosttartalmú étel (pl mindenféle korpából készült ételek, mint zab, vagy tönköly). Emellé rengeteg víz, ízesítetlen tea. Ha fogyni szeretnél, akkor napi 500 kcal deficit körül érdemes belőni a kalóriát, ehhez rengeteg netes kalkulátor, meg app van. Annyi, hogy érdemes inkább mindig ülő életmódot megadni, mert szeretik túlbecsülni a kalóriát. Aztán a mozgást, mint hosszú séta, otthoni edzés...stb utólag hozzáadod.

Mindenesetre, ha nemrég szültél, én nem biztos, hogy diétába kezdenék a helyedben. Egészségesebb ételekre lehet váltani, de deficitet szerintem ne tarts, vagy csak nagyon minimálisat, amíg szoptatsz (ha szoptatsz, ha nem, akkor nincs akadály).

2021. jan. 19. 11:42
 6/6 anonim válasza:
Szerintem az első és a legfontosabb lépés, hogy az üdítőket cseréld vízre
2021. jan. 21. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!