Lehetséges hogy szombatról hétfőre ennyit híztam volna???
Szombaton reggel 48,45 kg voltam, egész nap ettem, mivel a szüleim minden egyes vasárnap megmérik a súlyomat. Ma (hétfő) reggel pedig 50.1 kg voltam. Lehet, hogy majdnem 2 kg-ot híztam ilyen kis idő alatt?
170 cm jelenleg 50,1 kg lány
Értem. Ha örültél volna a plusz kilóknak, akkor javaslom, hogy nézz utána az étkezés pótló poroknak. Shake-ként elkészíthetőek, finomak, és sok kalória van bennük. Nem érzed, hogy annyira eltelít, ezért ideális 2 étkezés között.
Persze, csak abban az esetben, ha dietetikus, vagy orvos nem javasolt mást. Abban az esetben inkább rá hallgass, ne rám, mert nem vagyok szakértő, csak hobbiból formálom magam.
Erősítésnek jók tudnak lenni az otthoni edzések is, de ha izmot akarsz növelni, inkább férfi programokat kövess, ők gyakrabban tesznek fel izomnövelő edzésterveket (hatalmas tisztelet az elenyésző női kivételnek).
Sok sikert!
(4-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!