Lehetséges hogy szombatról hétfőre ennyit híztam volna???
Szombaton reggel 48,45 kg voltam, egész nap ettem, mivel a szüleim minden egyes vasárnap megmérik a súlyomat. Ma (hétfő) reggel pedig 50.1 kg voltam. Lehet, hogy majdnem 2 kg-ot híztam ilyen kis idő alatt?
170 cm jelenleg 50,1 kg lány
Egyrészt, telezabáltad magad, nem biztos, hogy minden maradéktalanul távozott is az emésztőrendszeredből. Másrészt igen, a sok, főleg sós, cukros ételek rengeteg vizet kötnek meg.
Egyébként kifejezetten jót tenne, ha magadra szednél picit a leírt adatok alapján. Bár nyilván a szép alakhoz edzened is kellene, hogy ne csak lötyögős zsír legyen, hanem izom is. De mindegy, ez csak a személyes véleményem. Ha jól érzed magad, és nincsenek egészségügyi gondjaid, akkor rendben van. De 2 kilón aggódni az esetedben erősen túlreagálás. Kivéve, ha reménykedtél, hogy így van. Ezesetben a tömegnövelő étrendnek, és edzéstervnek nézz utána.
Valoszinuleg ennek a lanynak van valami gondja, hiszen a szulei is ellenorzik a sulyat. Remelem pszichologust is bevontok es megkapod a megfelelo segitseget, mert tudom, hogy ez egy nehez betegseg, de korosan sovany vagy, es kiakadtal 2 kilon (noknel pl mensi elott meg tobbet is ingadozhat a suly!)
Nyugodtan hizhatnal 10-et is, de ha meg 70 kilo lennel se lenne problema, foleg ha sportolsz is.
Gondolj bele, 1,5 kg differencia a legkevésbé sem reprezentatív. Ha szomjas vagyok, könnyűszerrel megiszom 1-1,5 liter vizet, ez maga 1,5 kg pillanatnyi plusz, holott semmit nem híztam. Ha még eszem is mellé, már 2 kg.
Ezért fontos, hogy minden nap azonos időben/állapotban (leginkább reggel, pisilés után) mérd a testsúlyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!