Lehetséges, hogy romlott volt a chevap amit sütöttem?
Tegnap vettem boltba , mindig ott veszem , nem előrecsomagolt hanem hús pultba van.
Tegnap délbe vettem, addig nem volt hűtőbe amíg haza hoztam kb 1,5 óra de mivel nincs meleg nem igazán melegedett fel.
Viszont ma kicsit fura szaga volt, nem úgy mondanám, hogy büdös mert akkor kidobom de azért volt a megszokottól eltérő szaga meg kicsi savanykás íz talán..
Annyira nem volt rossz íze meg szaga, hogy ne egyem meg de most nagyon ráparáztam, hogy esetleg valami baja lehetett..
Ha romlott akkor nem kéne nagyon büdösnek lennie? Meg ehetetlen ízűnek? Vagy ha csak "kicsit" romlott akkor simán ehető állagú?
Illetve ha valóban romlott volt kicsit akkor borítékolható a lebetegedés?
Köszönöm!
Persze, van az a stádium, amikor határeset, nem fél másodperc alatt lesz teljesen friss húsból egy okádék rohadvány.
Hogy beteg leszel e... hát az a te érzékenységedtől függ.
Valószínűleg semmi bajod nem lesz ennyitől, ha mégis, akkor maximum egy kiadósabb fosással megúszod, ennyi nem okoz különösebb problémát.
Minden esetre most a legrosszabb amit tehetsz, hogy nem "vonzod be" mert simán előidézhetsz egy gyomorrontást pszichésen is. Annyira beforgathatod magad, hogy ki is hányhatod.
"most nagyon ráparáztam"
Az ilyen gondolatokat a tudatalatti simán egy mérgezéses tünetnek ítéli meg, és eszerint dolgoztatja meg a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!