Lehet fogyni otthoni tornával?
Figyelt kérdés
Úgy értem, itt mindenki futni jár, meg sprintel, úszik a Dunában, aerob, anaerob mozgást végez, árnyékolgat lent a játszótéren. De tényleg lehet fogyni otthoni tornával? ( Persze étrenddel pluszban.. )
Kicsit nekem ez a Rubint Réka féle lábemelgetés a vicc kategória. Valaki fogyott ezzel?
2021. jan. 18. 05:52
1/9 anonim válasza:
Nem étrenddel pluszban. Az étrend a kulcs, a torna a plusz.
2/9 anonim válasza:
Csinálj végig becsületesen egy 40-60 perces tornáját, máris nem lesz vicc kategória. Én futni szoktam +5 fok felett, mellette beiktatok itthoni erősítő tornákat is. Rubint Rékának pont a lábemelgetős fenéktornái a jók. Én például nem pártolom a guggolós/kitöréses otthoni edzéseket. Ezeket a gyakorlatokat nehéz helyesen elvégezni, kezdetben jó, ha segít egy edző, különben nagy a lesérülés veszélye.
3/9 anonim válasza:
Pontozz le engem is. Lehet fogyni otthoni tornával is. Mindegy hol edzel. Viszont csakis étrenddel és persze tornával pluszban!!! Megfordítottad.
4/9 anonim válasza:
Ne higgy azoknak, akik azt állítják, hogy a kaja a legfontosabb, a torna csak mellékes. Nálam pont fordítva van.
5/9 anonim válasza:
Én a Popsugar Fitness YouTube csatornán lévő edzéseket szoktam csinálni, főleg az intervall típust. Mivel nem tudok most edzésekre járni, jobb, mint a semmi, fogyni szerintem akkor lehet vele, ha mellette jól eszel és rendszeresen csinálod. Én fogyni nem szeretnék csak formában maradni inkább.
6/9 anonim válasza:
Az otthoni tornával csak EGY probléma van, a legtöbben nem csinálják rendszeresen, nem csinálják végig az egészet, vagy egyes gyakorlatokat kihagynak, lerövidítenek, könnyítik.
Nem az a gond, hogy otthoni torna, hanem hogy igy könnyebb kifogßasokat találni, miert nem kell rendesen elvégezni.
A RR-féle gyakorlatsorok csak addig "vicc-kategória", amíg nézed, ha becsületesen végigcsinálod, akkor nem.
7/9 anonim válasza:
Én RR tornáival fogytam március óta 12 kilót. Persze kalóriadeficitre is figyelek. Nem csinálok más edzést, és nem járok el sehova
8/9 anonim válasza:
Lehet, persze. Megfelelő programot kell találni, illetve érdemes kiegészítőket használni hozzájuk.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkinek ment a pacsi. :)
2021. jan. 18. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!