Otthoni tornával lehet fogyni? Vélemény? Tapasztalat?
Sajnos se pénzem, se időm, se kedvem nincs konditerembe járni. Így gondoltam az otthoni tornára. ( Itt gondolok aerobik vagy fittness dvdk-re. ) Azért hatásos, ha mondjuk naponta csinálom? Tény, hogy nem olyan intenzív, mint mondjuk egy futás a futópadon vagy kint a természetben. ( Ilyen hidegben nem bírnék kint futni. )
Köszönöm a válaszokat
Szia!
Szerintem, ha becsületesen csinálod, akkor otthon is lehet fogyni. Nekem legalábbis sikerült fél év alatt 6kg-t fogynom (ennyi is volt a cél). Majdnem mindennap tornáztam dvd-re és próbáltam a kajára is figyelni. Bár az sajnos nekem nem annyira ment/megy. :) Szóval, ha tényleg akarod, akkor így is sikerülni fog. Sok sikert hozzá!
Fogyás: 70% étrend, 30% mozgás. Az étrend legyen rendbe! Az az első. De egyik sem megy a másik nélkül.
Nyilván nem ér fel az otthoni edzés egy edzőtermivel, de jobb a semminél. Veszel egy ilyet:
[link] (2*7,5kg = 10.000 Ft) és jó sok gyakorlatot lehet csinálni vele. Vannak olyan alapgyakorlatok, amivel otthoni körülmények között is tudsz egy bizonyos szintig edzeni.
Hogyne lehetne. Megfelelő étrend mellett eléred a céljaidat. A futás csak tönkreteszi az izületeidet, semmi gond, ha nem futkározol. Aerobic gyakorlatok is megfelelően intenzívek és otthon nyugodtan végezheted.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!