Mennyit kellene fogynom?
18 éves lány vagyok,173 cm. A kalória bázis oldal segítségével kalóriaszámlálással kb. három éve amikor 83 körül lehettem, sikerült lefogynom kb. 73-ra. sokkal jobban éreztem magamat a bőrömben de még mindig úgy gondoltam hogy fogynom kell. Viszont erre már nem volt energiám és őszintén én meg voltam elégedve magammal. A tavai karantén alatt sikerült kb. 67 kg-ra fogyni, Amit sajnos már bőven visszaszedtem sőt még sokkal többet is jelenleg 75,8 kg vagyok (tegnap esti mérés). A tegnapi nap folyamán újra elkezdtem használni a kalóriabázis oldalt.Ma lemértem hogy hol hány centi vagyok:
Mell:91.5 cm
Derék (legvéknyabb rész):78 cm
Csípő: 98 cm
Comb (ahol a legvastagabb): 65 cm
Vádli (ahol a legvastagabb):39 cm
Comb illetve a vádli a legkritikusabb részem. Szerintetek hány kilóra érdemes fogynom? Hány kilónként mérjem majd a centiket? Miből, hány centi a “normális”?
Szerintem kb 5 kilo minuszonként érdemes mérni mert akkor már látszik a változás.
173 centihez kb 63 kilo körül lehet a “normális” súly de látatlanban nem tudjuk pl mennyi izom és zsír van rajtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!