Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?

Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,173 cm. A kalória bázis oldal segítségével kalóriaszámlálással kb. három éve amikor 83 körül lehettem, sikerült lefogynom kb. 73-ra. sokkal jobban éreztem magamat a bőrömben de még mindig úgy gondoltam hogy fogynom kell. Viszont erre már nem volt energiám és őszintén én meg voltam elégedve magammal. A tavai karantén alatt sikerült kb. 67 kg-ra fogyni, Amit sajnos már bőven visszaszedtem sőt még sokkal többet is jelenleg 75,8 kg vagyok (tegnap esti mérés). A tegnapi nap folyamán újra elkezdtem használni a kalóriabázis oldalt.Ma lemértem hogy hol hány centi vagyok:

Mell:91.5 cm

Derék (legvéknyabb rész):78 cm

Csípő: 98 cm

Comb (ahol a legvastagabb): 65 cm

Vádli (ahol a legvastagabb):39 cm

Comb illetve a vádli a legkritikusabb részem. Szerintetek hány kilóra érdemes fogynom? Hány kilónként mérjem majd a centiket? Miből, hány centi a “normális”?

2021. jan. 17. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy normális, egyértelműen körte alkatod van, és vaskos a lábad, ez genetika, sosem lesz arányaiban vékonyabb. Ha fogysz mindenhonnan fogsz 5-10 kg nem ártana, de ezt a tükör megmutatja, hogy mikor elég. Gazella lábaid sosem lesznek..
2021. jan. 17. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb 5 kilo minuszonként érdemes mérni mert akkor már látszik a változás.

173 centihez kb 63 kilo körül lehet a “normális” súly de látatlanban nem tudjuk pl mennyi izom és zsír van rajtad.

2021. jan. 17. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!