Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Próbáltam már kcal számlálást, turbódiétát (amiben nem hiszek, barátnők vettek rá), most edzegetek minden nap egy keveset... de semminek sincs hatása. kcal számlálással tudtam fogyni 7 kilót, majd 2 hónapot stagnált, akkor feladtam... mostmár +6 kiló van rajtam. Összesen 45 kilótól kéne megszabadulnom. Érzem, hogy borzalmasan tönkreteszi a testem, és undorodok magamtól, de egyszerűen semmi sem használ. :(

2021. jan. 15. 20:08
1 2 3
 21/23 Kozla Elvira válasza:
Sziasztok,ha le akartok fogyni éhezés nélkül.Tudok segíteni.
2021. márc. 21. 19:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Regenor?
2021. márc. 21. 19:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Első blikkre az a baj, hogy nem csináltad elég kitartóan és elég komolyan.

"Edzegetni" nem elég - rendszeresen kell mozogni. De ez a kisebbik része.

Hagyd el az étrendedből TELJESEN a lisztet és a cukrot. Semennyit ne egyél ezekből, mert már egyetlen zsemléhez is kilométereket kéne futni.

Valójában tök keveset is elég enni. És ez nem éhezés - a dagi emberek a normál kajaadag többszörösét megeszik, és amikor lecsökkentik az adagot a felére, azt gondolják, hogy az már éhezés, pedig még mindig többet esznek a szükségesnél.

Szóval, ha már edzel, eddz rendesen és rendszeresen, és folytasd a kalóriaszámítást. Hiszen már egyszer ráléptél a jó útra, leadtál 7kg-t!!! Azt kell folytatni, amit akkor csináltál, és amikor egy ideig stagnál, nem szabad feladni, hanem mégnagyobb vehemenciával belevetni magad a következő edzésbe és kitartani! Ha feladod, örökre dagi maradsz!

Kitartás, meg lehet csinálni!

2021. márc. 21. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!