Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Próbáltam már kcal számlálást, turbódiétát (amiben nem hiszek, barátnők vettek rá), most edzegetek minden nap egy keveset... de semminek sincs hatása. kcal számlálással tudtam fogyni 7 kilót, majd 2 hónapot stagnált, akkor feladtam... mostmár +6 kiló van rajtam. Összesen 45 kilótól kéne megszabadulnom. Érzem, hogy borzalmasan tönkreteszi a testem, és undorodok magamtól, de egyszerűen semmi sem használ. :(

2021. jan. 15. 20:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát nem bírom el a saját súlyomat sem... 1 fekvőtámaszt sem tudok megcsinálni. szégyenlem is magam emiatt. a testem fele túlsúly :( (nagyon alacsony vagyok)
2021. jan. 16. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:
Lépj be az Intenset Start Program nevű csoportba a FB-on, ott van étrend és edzés is, nyugodtan kezdd el. :)
2021. jan. 17. 22:19
 13/23 A kérdező kommentje:
Intensetet probaltam, ilyen varialhato etrendet, de nem is voltak finomak a kajak meg tul sok is volt nekem... arrol valtottam kcal szamlalasra
2021. jan. 17. 22:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

LCHF. Egy próbát megér, ha nem bírod a kalóriaszegény fogyókúrákat. De fontos, hogy êletmódként tekints rá. Ennek alapja, hogy nem adod fel, nem hagyod abba.

Nekem mint életmód , és mint fogyási eszköz is nagyon jól bevált, pedig anyagcsere betegségem és egyéb endokrinológiai problémáim is vannak, amik nem könnyítik meg a dolgot. -79 kg/és majdnem 23 hónapnál járok.

2021. jan. 22. 20:33
 15/23 anonim válasza:
34%
2-3 hét napi edzés kb mire kezdesz fogyni. De ha csak kicsit edzel és nem táplálkozol rendesen, nem lesz változás, tehát maradsz egy mangalica.
2021. jan. 22. 20:42
 16/23 A kérdező kommentje:
tudod a mangalicaságomon lehet segíteni, de te ugyanekkora f*szfej maradsz :)
2021. jan. 22. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Próbáld ki hogy eszel mindent ugyanúgy , csak a pékárút kihagyod.
2021. jan. 31. 17:46
 18/23 anonim válasza:
100%
Nekem van egy listám amit egy dietetikus állított össze ki is próbáltam, működik
2021. febr. 1. 00:25
 19/23 anonim válasza:
Mozgás a lényeg meg a rendszeres evés, este keveset csak
2021. febr. 1. 12:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell sértegetni a másikat...

Tipik gyk kommentelő...

Ígyis szar mikor alig fogy az ember... Jo jo.lehet a kerdező nem épp a legjobbat hozza ki, de miért kell bántani???

2021. márc. 21. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!