Hogyan fogyhatnék le?
Figyelt kérdés
Próbáltam már kcal számlálást, turbódiétát (amiben nem hiszek, barátnők vettek rá), most edzegetek minden nap egy keveset... de semminek sincs hatása. kcal számlálással tudtam fogyni 7 kilót, majd 2 hónapot stagnált, akkor feladtam... mostmár +6 kiló van rajtam. Összesen 45 kilótól kéne megszabadulnom. Érzem, hogy borzalmasan tönkreteszi a testem, és undorodok magamtól, de egyszerűen semmi sem használ. :(2021. jan. 15. 20:08
11/23 A kérdező kommentje:
Hát nem bírom el a saját súlyomat sem... 1 fekvőtámaszt sem tudok megcsinálni. szégyenlem is magam emiatt. a testem fele túlsúly :( (nagyon alacsony vagyok)
2021. jan. 16. 20:03
12/23 anonim válasza:
Lépj be az Intenset Start Program nevű csoportba a FB-on, ott van étrend és edzés is, nyugodtan kezdd el. :)
13/23 A kérdező kommentje:
Intensetet probaltam, ilyen varialhato etrendet, de nem is voltak finomak a kajak meg tul sok is volt nekem... arrol valtottam kcal szamlalasra
2021. jan. 17. 22:34
14/23 anonim válasza:
LCHF. Egy próbát megér, ha nem bírod a kalóriaszegény fogyókúrákat. De fontos, hogy êletmódként tekints rá. Ennek alapja, hogy nem adod fel, nem hagyod abba.
Nekem mint életmód , és mint fogyási eszköz is nagyon jól bevált, pedig anyagcsere betegségem és egyéb endokrinológiai problémáim is vannak, amik nem könnyítik meg a dolgot. -79 kg/és majdnem 23 hónapnál járok.
15/23 anonim válasza:
2-3 hét napi edzés kb mire kezdesz fogyni. De ha csak kicsit edzel és nem táplálkozol rendesen, nem lesz változás, tehát maradsz egy mangalica.
16/23 A kérdező kommentje:
tudod a mangalicaságomon lehet segíteni, de te ugyanekkora f*szfej maradsz :)
2021. jan. 22. 20:55
17/23 anonim válasza:
Próbáld ki hogy eszel mindent ugyanúgy , csak a pékárút kihagyod.
18/23 anonim válasza:
Nekem van egy listám amit egy dietetikus állított össze ki is próbáltam, működik
19/23 anonim válasza:
Mozgás a lényeg meg a rendszeres evés, este keveset csak
20/23 anonim válasza:
Nem tudom miért kell sértegetni a másikat...
Tipik gyk kommentelő...
Ígyis szar mikor alig fogy az ember... Jo jo.lehet a kerdező nem épp a legjobbat hozza ki, de miért kell bántani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!