Milyen alternatívák vannak a liszt helyett süteménybe?
Kérdező,egyetértek. Betegeken meggazdagodni gusztustalan dolog. Van elég kiadásuk szegényeknek. Szafi akkor is túlhypeolt.
11-es,szafi fő alapanyagai:
Kölesliszt :
Bambuszrost liszt:
Ezt csak úgy mutatom szafi árban : [link]
Útifűmaghéj liszt(undorító íze van,itt rohad a polcomon) [link] én ezresért vettem 300grammot nagyon kevés kell mert minden nedvességet magába szív és kapsz egy nagy adag gumis állagú undoritóságot.
Szóval ha te kevered ki magadnak és szafi név nincs rajta,olcsóbban kijössz....
És még folytatom,a gusztustalan ízű útifűmaghéjat kiváltod konjakliszttel,pár gramm kell csak,mert borzasztó magas a rosttartalma.
Kis csomag sokáig elég. Kevesebb kalória,picivel kevesebb ch és picivel több rost.
És még folytathatnám a termékek linkelését 😊 Gyönyörűen összetudod magadnak keverni. Olcsóbban. Glutén érzékenyek is. Én sajnos nem vagyok gazdag,nem tudok fél kg lisztért 1200-2000-xx árat kiadni és mivel hülye sem,így nem is fogok annyit kiadni 😁
Nekem is ebből van elegem, hogy min. 3 féle lisztet kellene kevernem ahhoz, hogy búzaliaszt féle minőséget kapjak, és még ez is zsákbamacska.
Emiatt szinte teljesen felhagytam a sütögetéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!