Édesség függő vagyok!?

Kezdésnek mondjuk ehetnél valami édeset, ami nem cukros. Lehet pl. friss gyümölcs, vagy valami édesítőszerrel készült finomság. Én is eléggé édesszájú vagyok, régen én is tábla csokikat ettem, de előbbiekkel és napi 1 kocka étcsokival teljesen jól megvagyok. Nem az édes ízzel van a baj, hanem a túl sok cukorral.
A mésik, hogy én csak főétkezés után szoktam édeset enni. Tehát először rendes, egészséges kaja, utána a desszert. Így a mértékkel sincs gondom, bár gyümölcsökből amúgy sem tudnék nagyon sokat enni.

nem az édességfogyasztás miatt vagy depressziós, hanem azért eszel sok édességet, mert deprssziós vagy. ez valamiféle öngyógyítás. magadtól nem fogod tudni megoldani, terápiára lenne szükséged. meg kell keresni a gyökérproblémát, azt megoldani és máris nem édességgel fogod pótolni a hiányt.
amúgy az édesség a hiányzó szeretetet pótolja, és nagyon jó szorongáscsökkentő

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!