Van esélyem lefogyni, ha csak édességet eszem?
Figyelt kérdés
Csoki, nutella, keksz, gumicukor, meg ilyenek, de semmi más. Ja meg kávé.2020. aug. 29. 18:37
2/11 anonim válasza:
Le lehet vele fogyni, csak egészségtelen. Ráadásul nem laknál sosem jól, mert a fogyáshoz ilyen magas kalória tartalmú dolgokból viszonylag kis mennyiséget lehet enni.
3/11 anonim válasza:
Még ha kalóriában a fogyási szinten maradsz, nem fogsz elegendő fehérjéhez, rosthoz, mikro, makroelemekhez jutni. Rövid távon talán fogyhatsz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van, de hosszabb távon szerintem kivitelezhetetlen.
4/11 anonim válasza:
Ha kalóriadeficitet tartasz, igen. Más kérdés, hogy egyenes utad van a cukorbetegség, vitaminhiány felé.
5/11 anonim válasza:
Gombóc Artúr is így diétázott mindig. Szerintem neki se jött össze. :D
6/11 anonim válasza:
Nem hinném. Eddig senkinek nem sikerült édességgel fogynia. Ha valakinek megy, szóljon nekem :D.
7/11 anonim válasza:
Meg lehet próbálni, de az az akarat diadala lenne, ugyanis ezek igazi vércukor hinták, tehát a megevésük után 1 órával még éhesebb vagy. Ember legyen a talpán, aki kibírja így míg le nem fogy akar csak 5 kg-t....
8/11 anonim válasza:
Ha neked sikerült édességgel de erős kcal deficitben híznod, vagy súlyt tartanod.
Akkor gratulálok. Megoldottad a világon az éhezést és biztosan kapsz Nobel díjjat is.
Amúgy ... fogyni fogsz.
9/11 anonim válasza:
Épp ez az, hogy nem fogja tudni tartani a kalóriadeficitet, vagy nem annyi ideig, hogy fogyni is tudjon. Izmot persze veszíthet.
10/11 anonim válasza:
Biztos tök jól fogsz kinézni vitaminhiányosan, hulló hajjal, fakó vagy zsíros, pattanásos bőrrel, illetve ha nő vagy, felborult hormonokkal, kimaradó menzesszel, stb, és a jó ég tudja, még hányféle hiánybetegséged alakul ki, ha hosszú távon csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!