Egy csalónap után mennyit lehet hízni?
Visszatartott víz lehet akár 3 kg is pár napig ilyenkor, nekem simán van annyi csalónap után ( havi 1 ilyen napot tartok.)
De ez nem hízás. Pár nap alatt visszamegy az épp aktuális súlyra. Kíváncsiságból mértem le amúgy, nem méricskélek betegesen minden nap. Általában havi 1-2 alkalommal szoktam mérlegelni.
Áá srácok nagyon nevetek! A "kedves és inteligens" kérdező egy nagyon kulturáltan megfogalmazott privát üzenetet küldött :D
Nem tudom miért sértett a zaba szó, mikor direkt idézőjelbe írtam. Csak egy megfogalamaza volt a csaló napnak :D
És azt meg honnan kellett volna tudnom, hogy havi és nem heti rendszerességgel akarsz ilyen napot tartani. :D
"Kedves" kérdező, miért megint privátban írtál? (Újfent szép szavakat használva.) A kulturált beszélgetés nem az erősséged? Csak a csicska, rák, k**va szavakat ismered? És azt mégis miből gondoltad, hogy vén vagyok? :D
És mire írtad, hogy magamból indulok ki? Én elsőnek őszintén segítő szándékkal írtam. Egy bántó, vagy káromkodó szót nem írtam... nem úgy, mint te.
De nem baj, nem bánom. Őszintén jót mulatok ezen az egészen. Viszont egyáltalán nem értem a problémadat... És minden egy zaba szó miatt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!