Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy csalónap után mennyit...

Egy csalónap után mennyit lehet hízni?

Figyelt kérdés
Pl ha egy diétázó egy vasárnapi napon például megesz 5 doboz mákosgubát.Meg amit kíván. De másnap rendesen táplálkozik,edz továbbra is stb. Mennyit hízik egy ilyen nap?

2020. szept. 4. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Visszatartott víz lehet akár 3 kg is pár napig ilyenkor, nekem simán van annyi csalónap után ( havi 1 ilyen napot tartok.)

De ez nem hízás. Pár nap alatt visszamegy az épp aktuális súlyra. Kíváncsiságból mértem le amúgy, nem méricskélek betegesen minden nap. Általában havi 1-2 alkalommal szoktam mérlegelni.

2020. szept. 4. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyenkor jobban beindul a fogyás,tudok kakálni,feltöltödök energiával és jobb utána. Szoval tuti nem fogsz hozni csak felpörgeted az anyagcseréd
2020. szept. 4. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha heti 1x tartasz "zaba napot" lehet nem fogsz hízni, de természetesen nagyon egészségtelen és lassítja, vagy akár meg is állítja a fogyásod, a bevitt kalóriamennyiségektől függően.
2020. szept. 5. 08:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem heti 1x. Havi 1x akarok.
2020. szept. 5. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Áá srácok nagyon nevetek! A "kedves és inteligens" kérdező egy nagyon kulturáltan megfogalmazott privát üzenetet küldött :D

Nem tudom miért sértett a zaba szó, mikor direkt idézőjelbe írtam. Csak egy megfogalamaza volt a csaló napnak :D

És azt meg honnan kellett volna tudnom, hogy havi és nem heti rendszerességgel akarsz ilyen napot tartani. :D

2020. szept. 5. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

"Kedves" kérdező, miért megint privátban írtál? (Újfent szép szavakat használva.) A kulturált beszélgetés nem az erősséged? Csak a csicska, rák, k**va szavakat ismered? És azt mégis miből gondoltad, hogy vén vagyok? :D

És mire írtad, hogy magamból indulok ki? Én elsőnek őszintén segítő szándékkal írtam. Egy bántó, vagy káromkodó szót nem írtam... nem úgy, mint te.

De nem baj, nem bánom. Őszintén jót mulatok ezen az egészen. Viszont egyáltalán nem értem a problémadat... És minden egy zaba szó miatt :D

2020. szept. 5. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!