Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Páromnak nincs kitartása a...

Páromnak nincs kitartása a diétához, mit csináljak?

Figyelt kérdés

32 éves nő, 158cm és 60kg. Mellette pajzsmirigy problémája is van, így extrán hízékony. Nyáron lement 57-re de félbe hagyta a dolgot, mostanra megint 60kg. Hétfőn fogott újra neki a diétának, kalória és makro számolás stb. De vagy nem írj be az aplikációba vagy nem tartja be a beállított makrókat, nem figyel, nem érdekli. Tudom hogy őt is zavarja ez a 10kg túlsúly mert bevallotta, de akkor miért nem nincs kitartása? Ráadásul emiatt nem is öltözik igazán nőiesen, nem érzi jól magát a bőrében, viszont meg sem próbál a kedvemben járni azzal hogy csinosan öltözik. Ronda bő pólókat hord és buttyos farmert.

Viszont ha lát egy pocakos, apukatestű pasit aki nem olyan mint én azt tudja fizákzni, hogy de kövér vagy milyen gebe, de akkor magával szemben miért nincs önkritikája, kitartás, hogy lefogyjon?

2021. jan. 9. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy jogos kérdés lenne, ha a szóban forgó hölgy, már 90 felé haladna. 60 kilóval szerintem kamu.
2021. jan. 9. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen stílusban ez sehogy sem elfogadható, akkor se lenne az, ha a szobán forgó nő 150 kg lenne.
2021. jan. 9. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Mit csinálj? Keress magadnak egy másik barátnőt.

Szegény csajszi, inkább szingli lennék mint ilyen pasival legyek.

2021. jan. 9. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Ez úgy működne, ha ő akarná, te pedig segítenél neki, ha szükséges.

Ha csinosan öltözne, nem zavarnának téged a plusz kilók, és tetszene neked? Ha igen, mondd meg ezt neki, ne csak kritizáld.

Amúgy tényleg csak pár kiló feleslege lehet. Az én férjemnek kb. 30 kg, de nem szoktam emiatt piszkálni. Ő is tudja, hogy fogynia kellene, én pedig próbálok olyanokat főzni neki, ami ebben segíti.

2021. jan. 9. 22:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, mindenki csak arra reagált, hogy női/férfi szemmel micsoda sértés ilyet gondolni vagy mondani. A párom szeretne lefogyni, tőlem függetlenül. A gond az hogy nincs hozzá kitartása. Erre kerestem volna valami választ, segítséget amivel tudom ösztönözni. Teljesen mindegy hogy 60-70-90kg, ha nem érzi jól magát a bőrében akkor az az döntése, illetve az én ízlésem hogy tetszik e valaki 10kg felesleggel vagy sem. Hölgyek nyugodtan kérdezzétek meg a pasikat, hogy egy fesztes testű, lapos hasú nő a csinosabb vagy az aki hurkás és mindene narancsbőrös mint egy öregasszonynak. Ugyanez igaz fordítva is, sörhas, lógó bél versus izmos, sportos pasik. A párom engem választott 13 éve mert szereti, tetszett neki hogy az átlagtól izmosabb vagyok, és ezt tartom a mai napig, sőt meg is jegyzi ha lát egy korombeli tohonya férfit hogy mekkora "undormány". Nem kell álszentnek lenni, fontos a belső értem én, de senki sem abba lesz igazán szerelmes, nem az ragad meg a másikban, sőt esténként sem a szép lelke miatt áll majd a zászló.... Én nem hajszolom őt semmibe, nem várom el tőle hogy az én kedvemért lefogyjon, leginkább magáért teszi. Megismerkedésünk évében hívtam strandra és nemet mondott, egészen 2015ig nem tudtam elhívni magammal mert nem szerette magát "mutogatni" nem miattam, mert előttem sem járt. Mikor megismert rá egy évre kezdett el sportolni is tudatosan étkezni hogy "strand formája" legyen, az ő szavait idézve.
2021. jan. 10. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező ne vedd fel az itteni bántásokat, egy normális társ törődik a párjával és megjegyzi neki azt, ha valami zavarja vagy megváltozott benne, illetve támogatja őt a jobb út felé. A lány természetesen megfelelő tömegű, de ha elégedetlen, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy elmondod a véleményed, hogy ezt neki kell végigvinnie. Sportoljatok együtt! Támogasd szavakkal, dícsérd meg ha jól halad, de ez nem a te harcod. Nekem egyáltalán nem tűnsz rossz társnak, hogy jaj szegény lány inkább mással járna. Mitől jobb egy olyan emberrel, aki nem szól a társa hanyatlására? Más se mosolyogna, ha a férje hízik 10 kilót, hanem megyjegyezné, hogy nézzen tükörbe, mert ezt meg kell állítani. A barátnődre visszatérve semmiképp ne sértsd meg, de beszélj vele ezekről, lehet nem is tudja mit érzel.
2021. jan. 11. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!