Mit csináljak, ha nincs elég kitartásom a tornához?
Jó lenne, ha egy kicsit fogynék és formásodnék. (173 cm, 67 kg) Viszont a kardio tornát soha életemben nem szerettem, hanem inkább Rubint Réka videókra tornáztam. Azért volt is egy kis látszatja, fittebb is voltam, mint most.
Jelenleg pedig még ezekhez sincs kitartásom :/ Hamar elfáradok, nincs motivációm, talán egy kis újítás is jó lenne, de nem tudom, mire váltsak.
Előre is köszi a tanácsokat!
17/L
Menj el korcsolyázni, kocogni, vagy valami labdajáték, úszás...Azért fáradsz el hamar mert nincs kondis sajnos!
Amúgy meg nem is lehet olyan rossz alakod szerintem!
Gondoltam arra is, hogy betársulhatna valaki hozzám, de egy időben az egyik barátnőmmel jártam ki futni, és nem volt jó. :/ Hol ő "tartott" vissza engem, hol én őt.
Igazság szerint igen, nincs olyan rossz alakom, csak egy kicsit alma alkatú vagyok, és jó lenne hasról fogyni, meg popóra gyúrni :D
Én itthon tornázok dvd-re és nagyon jó eredményeket értem el már eddig is, de néha nekem sincs kedvem hozzá. Fáradt vagyok és lusta. Ez szokott segíteni, a második videó a kedvencem :) Hátha neked is beválik. Én ha ezt megnézem, utána szinte mindig nekiállok a popsi edzésnek:
Köszi! :)
Megkérdezhetem, h pontosan melyik DVD-re tornázol?
fokozatos terhelés kellene,fokozatos edzés szám emelés és edzés idő növelés.
első hónapban heti 2,következőben heti 3 és így tovább.
kezd a fegyencedzéssel napi 10 percről indul.
"jó lenne hasról fogyni, meg popóra gyúrni :D"
Az a baj, hogy nincs helyi fogyás, valamint kalória mínuszban (ami a fogyáshoz kell), nem lesz izomnövekedés. A "popóra gyúráshoz" legjobb a súlyzós edzés, guggolás, kitörés, stb. Lehet, hogy azt jobban is szeretnéd. Ehhez megfelelő étrend is kelleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!