Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan osszam be az idomet a...

Hogyan osszam be az idomet a tornahoz?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnek egy par kilot leadni, ugyanis a csokimaniam miatt felszedtem 10 kg-t.

Ezt abba szeretnem hagyni, marmint az edesseg evest mert art a fogaimnak is ami nagy gaz.

De nem tudom hogyan osszam be az idom a tornara.

hetfotol pentekig suliba jarok 3.00 PM -ig

Pentektol-Vasarnapig dolgozom

Pentek: 2.00-re erek haza a sulibol 17.00-21.30 munka

Szombat munka mindig maskepp de 9 orat dolgozom

Vasarnap ugyszinten.

Ha hetkoznap amikor nem megyek dolgozni elkezdek tornazni

4-kor mondjuk tart 5.30-ig utana annyira kifaradok hogy egyszeruen nem tudok tanulni :/

Es a munkat is eleg lightosan veszem mivel egesz heten suli edzes tanulas aztan suli edzes munka stb

Nem tudom hogy csak nyavalygok, de egy kicsit soknak tunik nem?

18 eves vagyok/lany

Segitenetek hogyan osszam be az idom?

Pentektol-vasarnapig nem hiszem hogy tudok tornazni foleg ha 13.00-21.30-ig hivnak be.

2013. dec. 8. 06:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én örülnék,ha már du.4-kor sportolhatnék...Volt idő,mikor hajnal 5-kor jártam futni,akkor fért bele az időmbe... Valószínűleg túl hosszú és túl intenzív az edzésed ill. gyanítom,hogy az edzés után nem fogyasztasz turmixot (amivel a tápanyaghiányt pótolhatnád). A csokit,édességet,fehérlisztes dolgokat,feldolgozott élelmiszert (pl.párizsi) felejtsd el.Az edzés mellé kell egy jó éternd (kiegészítve min. egy jó multivitaminnal),min. 3 L víz naponta.Az edzésen csak fokozatosan emeld a terhelést,hogy legyen ideje a szervezetnek alkalmazkodni,nem kell mindjárt belehalni!
2013. dec. 8. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Szervusz!

Jókat írt az első. Én a saját tapasztalataimat tenném hozzá. Mikor biciklivel kezdtem iskolában járni (ami napi 2x40 perc elég intenzív edzésnek felel meg, mert mentem, ahogy bírtam, hogy el ne késsek), két hétig az volt, hogy hazaértem, és egész délután csak feküdtem. Aztán két hét után már messze nem voltam ennyire fáradt. Te mióta edzel? Pár hét után már nem fogsz halálosan kifáradni.

2013. dec. 8. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem a tornán, nem az időbeosztásodon és nem a csokievésen múlik a kérdés.

Hanem az egész napi étrendeden, étkezési szokásaidon amibe éppen a csokoládé, főleg ha cukormentes bele is férhet.

2013. dec. 8. 10:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Szeptemberben edzettem aztan abbahagytam mert annyira kifaradtam hogy magasrol lekakiltam a hazi feladatot es a munkahelyen is beszedultem.

De tudom hogy ez nem megoldas, valamit ki kell talalnom.

Gondoltam az ido beosztasom a kaki, vagy lehet valakik maskeppen csinaljak. De az elozo hozzaszolasa alapjan meg orulnom is kene hogy nem hanjnal 5-kor kell felkelnem.

2013. dec. 8. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel elég zsírt kevés energiád lesz.

Ha sok szénhidrátot eszel, hiába növeli meg az energia beviteledet, kevés energiád lesz.

Ha nem qigongozol, akkor nem vonod irányítás alá az energiáidat.

3 pont, ebből kettő táplálkozással összefüggő, és megmagyarázza a problémáidat.

2013. dec. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!