164cm vagyok, és 70kg, fogyni szeretnék márciusig. (?)
Márciusig fogyni szeretnék minimum 10kg-ot.
Már több éven keresztül is próbáltam, de nem sikerült.
Edzőterembe nem tudnék járni, itthon oldom meg a mozgást, enni rendesen eszek mindent (családom nem tudja, hogy leszeretnék fogyni, és így nem tudok mást enni, egészségesebbet) gyümölcsöt minden nap eszek. A reggelit Iskolába történik:egy zsemlès szendvics: vajjal, sonkával, salátával, majonézzel, ezt a büfében veszem, egészséges kaja ott sincs.
Ebéd:kettőkor, mindig valamilyen főtt kaja.
Később 5 fele:kenyér, valamilyen felvágottal.
Inni mindig ásványvizet iszok.
Igazából már tanácsot szeretnék kérni, a tablofotózàsig szeretnék fogyni, a vàlaszokat előre köszönöm!🙂
Az ideális testtömeged 58,5 kg.
A tested arányai genetikai adottság.
Tehát, ha a combod az átlagosnál vastagabb, azon változtatni nemigen tudsz, nem lehet lefaragni, mint a szobroknál.
Attól még lehetsz nagyon csinos.
Tipp: amikor èn gimis voltam èn is küzdőttem azzal, hogy mit vigyek a suliba, tekintva, hogy sokszor reggel 7.30-tól este 5-6-ig bennt voltunk.
A szalámis zsemlét próbáld meg lecserèlni valami egészséges laktatóbb dologra, tudod mennyi kenyèr ès ch az egy hèten, ha folyamatosan ezt tolod?!
- saláta valamilyen hússal/hallal+ tojással, hüvelyessel. Ezt előtte este elkèszìted, ès tudom, higy egy pain in the ass, hogy viszed a kis èteltartó dobozodat, ès talán az elején az osztálytársaid is furán nèznek majd de hidd el hosszú távon kifizetődő.
Csinálhatsz hummuszt, vagy más zöldsèges mártogató krèmet ès ebbe uborkát ès sárgarèpát tunkolhasz szünetekben, tök jó elcsevegő "nasi" a barátnőiddel.
Ebèd amikor hazaèrtèl. javaslom, hogy levessel kezdj, ès a főètel mellè kezdj el brutálisan nagy mennyisègű salátát, párolt zöldsèget enni, mert ez eltelìt ès laktat. Ne felejtsd el soha a proteint sem, ezt hüvelyesek ès hús formájában viheted be.
A vacsora pedig lehetne valami saláta tojással, hússal/hallal, ìgy a maradékot elvihetnèd másnap a suliba. Javaslom, hogy a suliba vigyèl magaddal 2adag könnyen fogyasztható gyümölcsöt, mint pl. alma, banán, narancs mert ez rosttal tölt fel ès energetizál.
Hali
Ha gondolod akkor írj privát üzenetet oszt elmagyarázom neked, rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!