Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164cm vagyok, és 70kg, fogyni...

164cm vagyok, és 70kg, fogyni szeretnék márciusig. (?)

Figyelt kérdés

Márciusig fogyni szeretnék minimum 10kg-ot.

Már több éven keresztül is próbáltam, de nem sikerült.

Edzőterembe nem tudnék járni, itthon oldom meg a mozgást, enni rendesen eszek mindent (családom nem tudja, hogy leszeretnék fogyni, és így nem tudok mást enni, egészségesebbet) gyümölcsöt minden nap eszek. A reggelit Iskolába történik:egy zsemlès szendvics: vajjal, sonkával, salátával, majonézzel, ezt a büfében veszem, egészséges kaja ott sincs.

Ebéd:kettőkor, mindig valamilyen főtt kaja.

Később 5 fele:kenyér, valamilyen felvágottal.

Inni mindig ásványvizet iszok.

Igazából már tanácsot szeretnék kérni, a tablofotózàsig szeretnék fogyni, a vàlaszokat előre köszönöm!🙂

2021. jan. 9. 15:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Igazából a combom is elég nagy, abból is szeretnék kisebbet
2021. jan. 9. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Az ideális testtömeged 58,5 kg.

A tested arányai genetikai adottság.

Tehát, ha a combod az átlagosnál vastagabb, azon változtatni nemigen tudsz, nem lehet lefaragni, mint a szobroknál.

Attól még lehetsz nagyon csinos.

2021. jan. 9. 15:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszod:)
2021. jan. 9. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
ha nem viszed túlzásba az adagot, akkor ennyitől fogynod kéne sport mellett. esetleg a vacsit helyettesítheted egy fehérjeporral.
2021. jan. 9. 16:54
 5/8 anonim válasza:
Én ugyan csak pár kg-tól akartam megszabadulni, de nálam bevált az, hogy vacsoránál a kenyeret helyettesítettem gyümölccsel vagy natúr joghurttal. A combon edzésekkel lehet kicsit alakítani, de igazából ez csak a zsír izommá alakításában segít, pár centivel lesz vékonyabb, viszont intenzív gyakorlatokkal akár márciusig ezt el tudod érni. Én Pamela Reif videóit tudom ajánlani, és az Instagram oldalán minden vasárnap este tesz ki ingyenes edzéstervet kezdő, haladó és profi kategóriában. Remélem tudtam segíteni 😊
2021. jan. 17. 13:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!☺️
2021. jan. 17. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Tipp: amikor èn gimis voltam èn is küzdőttem azzal, hogy mit vigyek a suliba, tekintva, hogy sokszor reggel 7.30-tól este 5-6-ig bennt voltunk.

A szalámis zsemlét próbáld meg lecserèlni valami egészséges laktatóbb dologra, tudod mennyi kenyèr ès ch az egy hèten, ha folyamatosan ezt tolod?!

- saláta valamilyen hússal/hallal+ tojással, hüvelyessel. Ezt előtte este elkèszìted, ès tudom, higy egy pain in the ass, hogy viszed a kis èteltartó dobozodat, ès talán az elején az osztálytársaid is furán nèznek majd de hidd el hosszú távon kifizetődő.

Csinálhatsz hummuszt, vagy más zöldsèges mártogató krèmet ès ebbe uborkát ès sárgarèpát tunkolhasz szünetekben, tök jó elcsevegő "nasi" a barátnőiddel.

Ebèd amikor hazaèrtèl. javaslom, hogy levessel kezdj, ès a főètel mellè kezdj el brutálisan nagy mennyisègű salátát, párolt zöldsèget enni, mert ez eltelìt ès laktat. Ne felejtsd el soha a proteint sem, ezt hüvelyesek ès hús formájában viheted be.

A vacsora pedig lehetne valami saláta tojással, hússal/hallal, ìgy a maradékot elvihetnèd másnap a suliba. Javaslom, hogy a suliba vigyèl magaddal 2adag könnyen fogyasztható gyümölcsöt, mint pl. alma, banán, narancs mert ez rosttal tölt fel ès energetizál.

2021. jan. 18. 12:04
 8/8 anonim válasza:

Hali

Ha gondolod akkor írj privát üzenetet oszt elmagyarázom neked, rendben?

2021. jan. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!