Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Örömforrás az éves. Zabálok. ...

Örömforrás az éves. Zabálok. Mivel vegyem rá magam, hogy ne?

Figyelt kérdés

Nem sós vagy édes rágcsa,hanem indokolatlan mennyiséget eszek.

Ha nem eszek, akkor szomorú, kedvetlen vagyok. Ha eszek vigyorgok, utána azonban bűntudatom lesz, elszomorodok.

Ha unatkozom, akkor is kajával dobom fel a hangulatom... Tippek, hogy az öröm ne a kaja legyen?

2021. jan. 9. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15%
Részleges gyomorrezekció+gyomorszűkítő gyűrű
2021. jan. 9. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Én mióta leszoktam a cigiről, egyfolytában (és gyorsan) híztam. Ha nem kezdem el a kalóriaszámolást, már 100 kg lennék és nem lenne vége. Egész életemben oda kell figyeljek, egész életemben ez ellen kell küzdenem, különben máris hízok. Ja, szívás. Nálam nem nagyon jönnek be azok a tanácsok, hogy egyél kiegyensúlyozottan és akkor nem fogod az édességet kívánni, meg tarts mértéket, meg egyél csoki helyett répát, meg szedj vitaminokat és akkor elmúlik a sóvárgás. Ha elkap a gépszíj, az egész napnak (napoknak) kampó. Már azon gondolkodtam, hogy elmegyek pszichológushoz.

Még a fogyásomból hátravan 8 kg, de elég nehéz. Én is érzelmi evő vagyok, de sokat segítenek az erről szóló könyvek, cikkek. Ajánlom neked is. Pl.:

[link]

2021. jan. 10. 11:00
 13/13 anonim válasza:
Ha zavar keress fel pszichiátert
2021. jan. 20. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!