Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Örömforrás az éves. Zabálok. ...

Örömforrás az éves. Zabálok. Mivel vegyem rá magam, hogy ne?

Figyelt kérdés

Nem sós vagy édes rágcsa,hanem indokolatlan mennyiséget eszek.

Ha nem eszek, akkor szomorú, kedvetlen vagyok. Ha eszek vigyorgok, utána azonban bűntudatom lesz, elszomorodok.

Ha unatkozom, akkor is kajával dobom fel a hangulatom... Tippek, hogy az öröm ne a kaja legyen?

2021. jan. 9. 15:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ha eszek, van kedvem a hobbimhoz, vagy olvasni, házi munkát csinálni. Ha nem, akkor minden olyan szürke, és szr.

De amíg másnak elég lenne egy pici husi, addig én 4óriásit igényelek, ami felesleges

2021. jan. 9. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Keress más örömöt. Pl. Mozgás. Lefoglal, és az is szabadít fel boldogság hormonokat.
2021. jan. 9. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy, kány kiló?
2021. jan. 9. 15:29
 4/13 A kérdező kommentje:

180/74

Olyan érzés, mintha anélkül nem működnék. Annyit nem tudok mozogni, amennyit ennék.

2021. jan. 9. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Pedig nem vagy elhízva nagyon. És de igen. Ehetsz ennyit, csak kezdj el valamit mozogni is mellette normálisan.
2021. jan. 9. 16:03
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Én is így vagyok, túlságosan szeretek enni, a jó ízeket, főztöket imádom..
2021. jan. 9. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
4: tudnál, ha akarnál.
2021. jan. 9. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Lesz majd olyan pont az életedben amikor az egészséged fontossá válik. Akkor majd találni fogsz más örömforrásokat és le tudsz majd fogyni. Persze ez valószínű nem 74 kilósan jön majd el, mert még nagyon távolinak tűnik az az időszak, hanem akkor ha tovább hízol. 100-130-150 kilóra stb.

Amíg a megfelelő motiváció nincs meg a fejedben, addig semmi sem fog változni/ illetve nem lesz tartós.

Saját tapasztalatom ez. Hiába próbálkoztam fogyással régebben, nem volt igazi motivációm, kifejezetten rosszul nem éreztem magam, a külsőm meg nem érdekelt, és nekem való élhető módszert sem találtam. Így mindig feladtam. Amikor meg már rosszul éreztem magam, rég késő volt.

Az én átkattanásom akkor volt, mikor évek érzelmi evése és kajafüggősége után, végül jelzett a testem, hogy ennek végzetes következményei lesznek, mérlegre álltam, és elsírtam magam. 170 kg voltam, életveszélyesen elhízva. Azóta sokat változtam. Most épp 93 kilónál járok, az enyhe elhízás és a túlsúly küszöbén. Már nincs olyan sok hátra, még 28 kg, és normális szinten lesz.:). Hidd el megéri, hogy ne juss el olyan messzire, ami már az életedet veszélyezteti. Lassú öngyilkosság.

Sokkal könnyebb, ha még most megálljt parancsolsz, és rövidebb ideig tart a dolog. Nem kell hosszú éveket csak a fogyási időszakra áldozni.

Amikor készen állsz tenni önmagadért, elköteleződsz, igazán fontos lesz számodra, akkor majd lesz változás.

2021. jan. 9. 17:31
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
8. vagyok most néztem a magasságodat, még csak nem is vagy túlsúlyos.
2021. jan. 9. 17:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi, egy év alatt szedtem fel majd 10kgt.

És ez is elborzaszt. Viszont enni úgy eszek, mintha most szabadultam volna valami munkatáborból....

2021. jan. 9. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!