Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevesebbet fogok izzadni, ha...

Kevesebbet fogok izzadni, ha soványabb leszek?

Figyelt kérdés

170 centi és 75 kiló vagyok. Nagyon izzadékony is, ami elég zavaró. Mik a tapasztalataitok a fogyás és az izzadás ilyen kapcsolata között? Vagy ez hormonális?

Elnézést kérek, ha rossz kategóriába írtam.

2021. jan. 8. 22:12
 1/7 KárpátokGéniusza válasza:
79%

Egy kicsit talán

De nem csak attól függ, hanem: alkat, hormonális probléma, szorongás, izgulás, esetleg túlzott kalóriabevitel (pl édesség) stb

2021. jan. 8. 22:52
 2/7 anonim válasza:
57%
Én is nagyon izzadok, bár én vagyok vagy 110 kiló
2021. jan. 8. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos a testsúly, testzsír mértéke és az izzadás mennyisége nem egyenesen arányos. Én voltam 130+ és most 88 vagyok, de ugyanúgy izzadós vagyok. Annyi változott, hogy most kevesebb felület van, ami izzadni tud :D Meg ugye a csöcseim is eltűntek, szóval nincsenek csöcs alatti izzadság foltjaim. Bocsi, ez lehet, hogy kicsit túl vizuális példa volt :D

De én mindig is utáltam a meleget, mert izzadtam és ez nem sokat változott. De igen, kicsivel később kezdek el izzadni, de ha sokat vagyok a napon, vagy elkezdek kardiozni, sportolni, elég hamar ömlik rólam a víz.

2021. jan. 8. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Kiváltja túlzott koffeinbevitel, valamint a mozgás, sportolás hiánya, olysn formában, hogy kis intenzitású mozgásra is erősebb izzadás lép fel. Sporttal csökkenthető az izzadás, ha nem, akkor hormonális eltérések lehetnek, vagy egyszerűen genetika.
2021. jan. 9. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Igen
2021. jan. 9. 06:36
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem .
2021. jan. 9. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Én nádszál vagyok mégis izzadós vagyok... még ilyenkor is mindig kell deóznom magam, különben folyik a izzadság
2021. jan. 9. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!