Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Naponta két snickerstől ugye...

Naponta két snickerstől ugye nem fogok elhízni? :D Amúgy vigyázok az étkezésemre de a snickerstől nem tudok megválni. Plusz naponta edzek (bicikli, futás fél óra minimum).

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is megeszek napi 2 snickerst + csoki, chips, fagyi, stb. Ha nem vagy hízékony akkor nem fogsz elhízni, ne aggódj. Rajtam sincs 1kg felesleg sem.
2010. aug. 13. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Próbálj meg legalább az egyik csokitól megválni, mert különben hamarosan a fogaidtól válhatsz meg.

Mostanában én is sok fagyit ettem (naponta két gombóc), s először én is azt mondtam, hogy Á, ez csak fagyi. De ezektől mind lehet hízni.

Próbáld meg helyettesíteni gyümölccsel.

2010. aug. 13. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
azért vigyázzanak a nem hízékonyak is. mert korral bizony az is változhat. párom fital korában azzal küzködött hogy rettenetesen sovány volt. hiába evett bármit nem sikerült híznia, pedig szerettett volna nagyon mivel ez megkeserítette az életét. aztán 30-on túl most meg az a baj, hogy felszedett elég sokat és nem tudja leadni. mert ugye megszokta hogy mindent ehet és nem hízik..hát most már nem így van.
2010. aug. 13. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

hat nezd. a ferjem ha egesz nap csak 20 csomag snickerst enne, akkor se hizna el. genetikailag képtelen rá.

én ha csak ránéznék, híznék két kilót :( :)

szerintem ha furdal miatta a lelkiismeret, akkor fuss fél órával többet, vagy biciklizz annyival többet, amennyi kalória, és edd meg jó étvággyal, megdolgozol érte jobban is fog esni :D

es amikor eszed mondjuk ne egyedul edd, egy kicsit torj le a baratodnak/nodnek/anyukadnak/tesodnak/stb, "agyban" ugyanugy megettel egy snickerst, kalóriaban csak a 3/4et, es meg rendes is vagy :D

2010. aug. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!