Naponta két snickerstől ugye nem fogok elhízni? :D Amúgy vigyázok az étkezésemre de a snickerstől nem tudok megválni. Plusz naponta edzek (bicikli, futás fél óra minimum).
Próbálj meg legalább az egyik csokitól megválni, mert különben hamarosan a fogaidtól válhatsz meg.
Mostanában én is sok fagyit ettem (naponta két gombóc), s először én is azt mondtam, hogy Á, ez csak fagyi. De ezektől mind lehet hízni.
Próbáld meg helyettesíteni gyümölccsel.
hat nezd. a ferjem ha egesz nap csak 20 csomag snickerst enne, akkor se hizna el. genetikailag képtelen rá.
én ha csak ránéznék, híznék két kilót :( :)
szerintem ha furdal miatta a lelkiismeret, akkor fuss fél órával többet, vagy biciklizz annyival többet, amennyi kalória, és edd meg jó étvággyal, megdolgozol érte jobban is fog esni :D
es amikor eszed mondjuk ne egyedul edd, egy kicsit torj le a baratodnak/nodnek/anyukadnak/tesodnak/stb, "agyban" ugyanugy megettel egy snickerst, kalóriaban csak a 3/4et, es meg rendes is vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!