Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikorra lesz hasmenésem?

Mikorra lesz hasmenésem?

Figyelt kérdés

Összeettem mindent

Baracklé

Káposztalé

Lekváros kenyér kakaóval

Pf és még sok mindent

És semmi hatása nincs még

Mikorra lesz?

2021. jan. 3. 00:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Két év alatt fogytam kalóriaszamolással

És nemhîztam vissza...

Köszi kedves válaszoló

2021. jan. 3. 01:12
 12/20 anonim válasza:
94%
8-asnak: szerintem dietetikusra lesz szüksége és nem diabetikusra
2021. jan. 3. 01:32
 13/20 anonim válasza:
100%
Nem látod a fától az erdőt, mert ide te csak ventillálni jöttél.
2021. jan. 3. 01:33
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

12-es: köszi a kijavítást, ezek szerint nem vagyok tisztában ezekkel a fogalmakkal :D

Mentségemre legyen mondva, 15 vagyok ráadásul nem ez lesz az első fogalom, amit keverek, de csak mert villámgyorsan beszélek(vagy írok) és nem gondolom át teljesen amit mondok.:D

2021. jan. 3. 01:50
 15/20 anonim válasza:
100%
Igazán nincs mit. Ha ehhez a remekbeszabott kérdéshez okosabbat nem tudtam (vagy akartam) hozzátenni, legalább ezt kinyomtam magamból.😀😄
2021. jan. 3. 01:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt nagy bajok vannak a fejben.
2021. jan. 3. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy buta hisztis tinicsaj lehetsz kérdező, vagy egy troll. "Ajajaja nyenyenye napi 1000 kalcsit nem haladom meg..." És akkor mi a lóhere legalja van, ha meghaladod? Anorexiás akarsz lenni esetleg? Mert akkor jól kezded.
2021. jan. 3. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17-es, bár nem én írtam a kérdést, szeretek kb mindenbe belepofázni. :D

Az a baj ezzel az anorexiás leszel cuccal, hogy azt tudatosan teszik, viszont kell hozzá megfelelő gondolkodás mód.

A kérdező csak szerette volna felkelteni az emberek figyelmét.

2021. jan. 3. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem amikor szorulásom volt ettem paradicsom levest, ittam narancsot, tejet, nem használt, úgyhogy tévhit hogy az össze vissza evéstől hasmenés lesz. Rájöttem hogy sok rost kell, és folyadék. Talán 4 havonta egyszer hashajtó, de amúgy nem csinálok belőle rendszert. De ha te nem szándékosan akartad meg hajtani magad akkor azt edd amit kívánsz.
2021. jan. 18. 20:25
 20/20 anonim válasza:

Azzal, hogy egy napon a sokból bezabáltál, nem leszel 5 kilóval nehezebb. Hánytatni, meghajtatni magad, és koplalni a legrosszabb, amit tehetsz. Ezzel remekül belehajszolod a szervezeted a raktározás funkcióba, és hosszú távon az ásvanyi anyag és vitaminhiányok mellé még egy szuper jojó is bejön.

Nem tudom, hány kiló vagy es milyen a testzsír százalékod, de az 1200 kCal akkor OK, ha ezt 50% szenhidráttal (lassan felszívódó), 30% fehérjével, es 20% zsírral fedezed.

Ehhez remélem nem salátákat eszel...

Sok: Sovány hús, tojás, sovány túró, kicsi sajt, kicsi tej, fehérjepor. VÍZ!!! Csak így lesz meg a megfelelő fehérje mennyiség 1200kCal-on belül, és az 50% szénhidrátot is fedezed ebből.

Zéró: kristálycukor, krumpli, rizs, búza (bármilyen formában), kukorica.

Ovatosan a gyümólcsökkel, de kell enni. Amit lehet: ananász, eper, kiwi, néha banán. Almát ne!

Ha így összeállitod a kajádat, lefekvés előtt 3 órával már semmit bem eszel, akkor már fogyni fogsz. Ennél kevesebbet ne egyél, de hidd el, kihívás lesz leenni az 1200-at, ha ilyeneket eszel. Nem leszel éhes, de kevés kalóriát viszel be.

Ha még emellé súlyzós edzéseket és időnként cardio-t beraksz, az garantált napi 15-20 dkg fogyás a zsírból!

Ugyanígy csináltam pár éve. Fél év alatt 38 kilót adtam le. (97-ről, 168cm vagyok) Azóta tartom a súlyom kicsi odafigyeléssel, es aktívabb eletmóddal.

Hetente egy csalós nap belefér, amikor 2000kCal- eszel, de ez is legyen tervezett. Akkor lelkileg is bírni fogod.

Ha kínzod magad, azzal nem teszel jót, a stresszhormonok hízlalnak...

Fel a fejjel, kezdj tiszta lappal holnaptól, es minden rendben lesz!

Ja, és ne a mérleget nézd, hanem a ruhaméretet! A mérleg csal, mert az izom nehezebb a zsírnál ;-)

2021. febr. 1. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!