Mikorra lesz hasmenésem?
Összeettem mindent
Baracklé
Káposztalé
Lekváros kenyér kakaóval
Pf és még sok mindent
És semmi hatása nincs még
Mikorra lesz?
Két év alatt fogytam kalóriaszamolással
És nemhîztam vissza...
Köszi kedves válaszoló
12-es: köszi a kijavítást, ezek szerint nem vagyok tisztában ezekkel a fogalmakkal :D
Mentségemre legyen mondva, 15 vagyok ráadásul nem ez lesz az első fogalom, amit keverek, de csak mert villámgyorsan beszélek(vagy írok) és nem gondolom át teljesen amit mondok.:D
17-es, bár nem én írtam a kérdést, szeretek kb mindenbe belepofázni. :D
Az a baj ezzel az anorexiás leszel cuccal, hogy azt tudatosan teszik, viszont kell hozzá megfelelő gondolkodás mód.
A kérdező csak szerette volna felkelteni az emberek figyelmét.
Azzal, hogy egy napon a sokból bezabáltál, nem leszel 5 kilóval nehezebb. Hánytatni, meghajtatni magad, és koplalni a legrosszabb, amit tehetsz. Ezzel remekül belehajszolod a szervezeted a raktározás funkcióba, és hosszú távon az ásvanyi anyag és vitaminhiányok mellé még egy szuper jojó is bejön.
Nem tudom, hány kiló vagy es milyen a testzsír százalékod, de az 1200 kCal akkor OK, ha ezt 50% szenhidráttal (lassan felszívódó), 30% fehérjével, es 20% zsírral fedezed.
Ehhez remélem nem salátákat eszel...
Sok: Sovány hús, tojás, sovány túró, kicsi sajt, kicsi tej, fehérjepor. VÍZ!!! Csak így lesz meg a megfelelő fehérje mennyiség 1200kCal-on belül, és az 50% szénhidrátot is fedezed ebből.
Zéró: kristálycukor, krumpli, rizs, búza (bármilyen formában), kukorica.
Ovatosan a gyümólcsökkel, de kell enni. Amit lehet: ananász, eper, kiwi, néha banán. Almát ne!
Ha így összeállitod a kajádat, lefekvés előtt 3 órával már semmit bem eszel, akkor már fogyni fogsz. Ennél kevesebbet ne egyél, de hidd el, kihívás lesz leenni az 1200-at, ha ilyeneket eszel. Nem leszel éhes, de kevés kalóriát viszel be.
Ha még emellé súlyzós edzéseket és időnként cardio-t beraksz, az garantált napi 15-20 dkg fogyás a zsírból!
Ugyanígy csináltam pár éve. Fél év alatt 38 kilót adtam le. (97-ről, 168cm vagyok) Azóta tartom a súlyom kicsi odafigyeléssel, es aktívabb eletmóddal.
Hetente egy csalós nap belefér, amikor 2000kCal- eszel, de ez is legyen tervezett. Akkor lelkileg is bírni fogod.
Ha kínzod magad, azzal nem teszel jót, a stresszhormonok hízlalnak...
Fel a fejjel, kezdj tiszta lappal holnaptól, es minden rendben lesz!
Ja, és ne a mérleget nézd, hanem a ruhaméretet! A mérleg csal, mert az izom nehezebb a zsírnál ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!