Mikorra lesz hasmenésem?
Összeettem mindent
Baracklé
Káposztalé
Lekváros kenyér kakaóval
Pf és még sok mindent
És semmi hatása nincs még
Mikorra lesz?
Borzasztóan megbántam
És nemis érzem hogy tele lennék
Fogyás miatt csinaltam mert többet ettem és elborult az agyam aztán utana már csak azért ettem hogy legyen már valami....de eddig semmi
Nagyon haragszom magamra
Lesz szerintetek valami vagy elcsesztem?
Nagyon haragszom magamra
Meg ha olyat ettem volna amit szeretek
De nem
Csak akartam gyorsan a hasmenést de még mindig semmi
Több ezer kalóriát bevihettem
Mostmár tuti egy hónapos böjt lesz
Azzal a böjttel vagy mivel fogod a legrosszabbat tenni a testednek és emésztésednek. Hibáztál, és? Csináld tovább, ne büntesd magad. Egyél egészségesen és eleget ezek után is. Maximum pár dekával többet mutat holnap a mérleg.
Fáj nézni a sok tudatlan embert, akik nem fogják fel mit tesznek a testükkel...
Én esküszöm nagyon bánom
Egeszsegesen eszem és emígx is az utobbi napokban híztam 2 kilót és most hogy összettem mindet úgyhogy nemis azokat amiket szeretek
Elsem tudom viselni magam de komolyan
Hánytatni nem fogom magam
De nagyon remelem hogy lesz valami hatás
De muszály lesz a böjt
Szerintem holnap 5 kilóval többet fog mutatni
Fujj már a gondolattól is rosszul vagyok
De tényleg szerintetek van rá esély hogy lesz valami?
Az ég világon nem lesz semmi hatása, csak továbbra is szörnyen fogod magad érezni.
A hízással kapcsolatban pedig... a súlyod állandóan ingázik körübelül mindentől függően... Ráadásul az sem mindegy mennyit iszol, mikor (ez a kajára is vonatkozik), de az sem mindegy mennyit alszol és milyen a lelki állapotod.
Inkább beszélj egy diabetikussal, ő összeír neked egy étrendet és segít neked.
Nem kell nekem diabetikus
Én nagyon önszigorúan táplálkozom
Szigorúan betartom a napi 1000-1200 napi kclt
És most hogy elborult az agyam....
De az idegesít igazából hogy nemis azt ettem amit valóban kívántam volna
És más öteletem nincs csak a böjt
Mivel most annyi egészségtelen cukrot és mást vittem be
Szügség lesz a böjtre hogy kitisztuljon a szervezetem és remélem kilókba se megyek feljebb....
Ennyire még sosem haragudtam magamra nemtudom hogy borulhatott el ennyire az agyam
Szörnyű olvasni, amit írsz.
Felteszed a kérdést, majd nem törődsz a válaszokkal, amikkel csak segíteni próbálnak. És nem tudom hány éves vagy de 1000 kalória semmire nem elég, ha sikerül is fogynod vele, simán visszahízod majd egy hét alatt.
De tudod, böjtöljél csak, akkor talán rájössz, hogy csak hülyeségre halmoztál hülyeséget...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!