Utolsó 10 kg fogyáshoz tippek?
"az 1350 kalória cukros szarokból áll"
Akkor mi is a kérdés?
Kb 2 hete áll cukros szarokból, mert teljesen elveszett a motivációm
2 rohadt éve számolgatok makrókat feleslegesen és baromira unom hogy ha el is érek valamit, nem tudom megtartani
169 cm magas vagyok
Köszönöm, hogy leírtad, pontosan így vagyok én is
Mindenki azt mondja ne fogyjak már tovább, de én sokkal jobban érzem magam ha nem lóg a kis hasam és nem lötyögnek a combjaim, nem hinném hogy 60 kg-mal csontváz lennék
Biztosan van egészséges és tartható módja is annak, hogy ne jöjjön vissza ami lemegy
Kérdező, van kedved esetleg együtt csinálni tovább? Hátha látjuk, hol csúszik meg a dolog annyira, hogy nincs belőle tartós eredmény.
6. voltam
6-os én 174 vagyok és 78 mostanság, amiből oké lehet le kéne picit faragni, de szerintem még így is lehetek szexis és formás, és egyébként egészségesnek érzem magam. nekem a 70 is bőven ideális lenne, szerintem te is jól nézel ki biztos a 68-al. Az bőven normális. Kérdezz meg minden férfit. Azt szeretik ha van mit fogni.
Kérdező "ha nem lóg a kis hasam és nem lötyögnek a combjaim" minél többet fogysz annál jobban fog lógni, lötyögni. Mert a bőröd kinyúlt és attól hogy fogysz az nem tűnik el. Ha tovább fogysz lehet még feltűnőbb lesz. Én azt mondom te is normális súlyú vagy és inkább az önértékelésen javítsd, de a sport és egészséges életmód sem rossz, de inkább a közérzetedért csináld.
Legalábbis én így gondolom. Csináljátok az egészséges életmódot és a sportot, de feleslegesen ne sanyargassátok és tépjétek magatok, mert nem vagytok kövérek :)
Igyekszem az önértékelésen is javítani, tudom, hogy azon is kellene
Viszont elég magas a vérnyomásom, mivel ennyit fogytam a gyógyszert már engedte elhagyni az orvos, de a lelkemre kötötte, hogy még egy kicsit kellene próbálnom leadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!