Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gáz, hogy eddig 6 kilót...

Gáz, hogy eddig 6 kilót híztam decemberben? Kinél merre mozdul a mérleg így az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés
Kicsit elszaladt velem a ló, annyit ettem, hogy olyan hasam lett sokszor, mintha terhes lennék. Úgy vagyok vele, hogy mostmár mindegy, még egy hét zaba, valószínűleg feljön a 7. kiló is, aztán januárban teljes életmódváltás. Ti mit terveztek?

2020. dec. 25. 09:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
2019 március első hetében döntöttem az életmódváltás mellett. Azóta nálam nem oszt nem szoroz se szülinap, se karácsony, se semmi. Nem eszem csak azért mert x ünnep van. December eleje óta 2 kilót fogytam😂. Eszem az új életmódom szerint és ennyi. Egyébként összességében -75 kilónál járok.
2020. dec. 25. 20:48
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem hat meg igazán a karácsony. Mármint kaja ügyileg. Ugyan annyi kaját csinálunk mint máskor. Így ugyan annyit is eszek.

Utolsó: grat, az nagyon szép eredmény.

2020. dec. 25. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:
12-nek: nincs titkom sajna. Elég édesszájú vagyok és így nem tudok "idegen" sütiből enni, pedig azelőtt minden alkalmat megragadtam. Bolti péksütemény nuku. Valamiért így reagált a szervezetem a gluténmentes diétára, hogy fogytam. A leírtak miatt kevesebb kalóriát viszek be és nem eszek cukrot csak nullkalóriás édesítőszert. Alapból nem iszom cukros üdítőket, nem bírom meginni. Életemben kb. fél liter kólát ittam meg, azt is egészségügyi céllal.10-es
2020. dec. 26. 08:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én felszedtem 1 kilót, de januárban edzéssel és egészséges étkezéssel igyekszem majd leadni. Nem esek kétségbe, idén 26 kg-t fogytam, ezt az 1 kilót ami feljött nem lehetetlen feladat leadni.

175 cm/71 kg

2020. dec. 26. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!