Gáz, hogy eddig 6 kilót híztam decemberben? Kinél merre mozdul a mérleg így az ünnepek alatt?
Szerintem a töltött káposztát meg lehet úgy csinálni, hogy teljesen jó diétás étel legyen. Én is így csináltam: sovány hús, egy kiló húshoz 10 deka rizst tettem, így egy gombós az 100 gramm hús, 10 gramm rizs, a savanyú káposzta elhanyagolható kalóriamennyiség... kenyeret nem eszek, egy kanál 12%-os tejfölt tettem rá. Nagyon finom volt.
Sütöttem bejglit is, szénhidrátmentes lisztből, cukor nélkül, még zabálós családtagjaim szerint is finom, ahogy a szintén szénhidrátmentes "mézesem" is jó lett.
Mondjuk ezekből se zabálom magam betegre, mert már sikerült leszokni a zabálásról, és nem szívesen szoknék vissza.
Ja, ettem 3 db szaloncukrot, és van még 2, amit majd holnap megeszek, de ez meg nem oszt, nem szoroz.
Szóval nem muszáj lemondani az ünnepi kajákról, és nem muszáj zabálni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!