Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak megrágom az ételt és...

Ha csak megrágom az ételt és nem nem nyelem le attól is hízok?

Figyelt kérdés

Légyszíves ne jöjjetek azzal, hogy van ahol éheznek, én is tudom, de nekik akkor sem lesz jobb ha lenyelem az ételt, egyébként is szoktam adakozni.

Kövérnek látom magamat, szinte csak az ízek miatt eszek, így arra gondoltam hogy csak megrágom aztán kiköpöm... Eddig bejött, három napja eszek így. Így is hízhatok?

2020. dec. 23. 00:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Mégis hány centi és hány kiló vagy? Bár akármennyi vagy, ez nem normàlis amit csinálsz. Egyél egészségesen inkább. És lehet jó lenne egy pszichológus is.
2020. dec. 23. 00:29
 2/22 A kérdező kommentje:

168, és kb 67 kgm.

A szüleim is azzal jönnek folyton, hogy már ajtón sem férek be, szóval... Itt a karácsony, csinálnak midnenfélét, de nem akarok enni, már csak azért sem.

2020. dec. 23. 00:31
 3/22 A kérdező kommentje:
Viszont lehet így hizni ha csak kiköpöm? Itt olvasom Gyakorin ezt a megoldást.
2020. dec. 23. 00:32
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Az nem jutott eszedbe, hogy eleve nem veszed be a szádba? Észlény!
2020. dec. 23. 00:41
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
ne csinálj már ekkora butaságot kérlek... felesleges koplalsz, nem vagy elhízva. ha van is rajtad egy kis felesleg a saját meglátásod szerint, azt normálisan is le tudod adni. ezzel csak azt éred el, hogy pár nap múlva nagyon éhes leszel és többet fogsz enni és akkor szaladnak fel a kilók vagy ami mégrosszabb összeesel.
2020. dec. 23. 00:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem evès....
2020. dec. 23. 00:56
 7/22 Tabbouleh ***** válasza:
94%

Alsós vagy..? Gimiben azért már van biosz, ahol szépen el van magyarázva, hogy hol szívódik fel a táplálék.

Röviden a válasz: nem

De ha már nem eszel értelmesen, akkor legalább olvass egy pöppet, hogy ne kérdezz baromságok.at

2020. dec. 23. 01:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a családodnak, hogy fákk.

És üzenem nekik, hogy 120 kg vagyok és még beférek az ajtón, szóval ne szóljanak be neked ilyen hülyeséget.

2020. dec. 23. 03:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Leírtak előttem mindent, első kézből tudok neked tapasztalatot adni, mert tiniként pont ilyen hülye voltam és kipróbáltam én is pár napra. Röviden, ez a módszer nem működik. Eleve nem alkalmas minden étel arra, hogy a szádba vedd, megrágd és kiköpd, másfelől mivel pont az íz a lényeg neked is, egy idő után nem tudod majd megállni, hogy ne nyelj le vmennyit, mert az evés és az élmény része a nyelés is. Ennek a visszatartásához nagyobb kontroll kell, mintha egyáltalán nem vennéd be a szádba. Szóval egyel inkább normálisan, a szüleidet meg szard le, mert egyáltalán nem vagy kövér.
2020. dec. 23. 04:33
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
2020. dec. 23. 05:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!