Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen étrend mellett hogyan...

Ilyen étrend mellett hogyan lehet vékony lenni?

Figyelt kérdés

4 napot barátnőmnél töltöttem, így megfigyeltem mit eszik, hogy ilyen vékony, de kicsit kiakadtam. Én amúgy egy átlagos testalkatú csaj vagyok, 167 cm és 65 kg, izmos, mert sokat sportolok, de a méretem S-es. Viszont voltam már 84 kg is és csak úgy tudom megtartani a súlyom, ha rendszeresen edzek és megfelelően eszek. Legjobb barátnőm 179 cm és 60 kg. Nem sportol semmit. Durva hogy miket eszik és mégis vékony. Ez volt egy napja:

Reggelire 3 normál hell,

10 körül evett egy nagy tál cini minniest, rengeteg tejjel. Egész nap kb 2 liter cukros üdítőt ivott, barackos iceteat. Ebédre 2 bolti fagyasztott gordonbleut evett sültkrumplival meg majonézzel, vacsira meg fél pizzát. És mindig ilyesmiket eszik. Lángost, spagettit, hamburgert, kebabot, mekis kaját, óriás milkát stb. Kicsit féltékeny vagyok igen, hogy nekem vért kell izzadni, hogy ne legyek dagadt, másnak meg ilyen könnyen megy.

2020. dec. 22. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk kicsit tovább is láthatnál a súlyánál, az egészsége hamar a kukában fogja így végezni..erre lennél irigy?!
2020. dec. 22. 23:23
 2/11 Metionin ***** válasza:
78%
Van aki nehezen vagy egyáltalán nem tud hízni hosszas tömegelés nélkül, ez van, én is ilyen vagyok. A barátnőd viszont baromi egészségtelenül étkezik, erre inkább ne irigykedj, amit ő eszik az senkinek sem tesz jót. Plusz ha nem mozog semmit akkor vékonyan se biztos hogy a teste jó, simán lehet skinny fat.
2020. dec. 22. 23:34
 3/11 anonim ***** válasza:
A genetika erősen meghatározó. Ő ilyen géneket örökölt.
2020. dec. 22. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is van ilyen barátnőm, az egész családja ilyen, akármennyit esznek, olyan alakjuk van, mint egy modellnek. Még egy zsákban is eszméletlenül jól néznek ki.

De a barátnőd hamarosan le fogja tenni a kanalat, reggelire 3 hell??? A veséjének hamarosan annyi.

2020. dec. 23. 03:30
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Ne kelljen a más élete kezeltesd magad mert már nem ön magad vagy .
2020. dec. 23. 06:26
 6/11 anonim ***** válasza:
10%
"gordonbleu" - legalább rendesen írnád le, Cordon bue az étel neve! Nézz utána a neten, honnan jön a név, akkor nem írsz többé ilyen hülyeséget!
2020. dec. 23. 07:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Éttermenként is máshogyan írják. De biztosan nem bú (bue) ahogyan te írod, az 100%. Ha már kioktatsz, akkor legalább rendesen írnád le.
2020. dec. 23. 08:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Én pl gluténérzékenység miatt vagyok ilyen alkat, mert felszívódási zavart okoz, de hosszas diéta után szépen visszajön a súlyom. Lehet, hogy neki is van valami problémája, vagy csak genetikailag ilyen. Amúgy borzasztóan egészségtelenül étkezik, csoda, ha nem lesz cukorbeteg meg nem megy tönkre a veséje.
2020. dec. 23. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyáltalán nem sok amit evett. Vacsira csak fél pizza? A hellben meg nincs is kalória. Ez jó esetben is csak átlagos adag, főleg,hogy egy 179 centi magas lányról van szó. Az igaz,hogy nem egészséges
2020. dec. 24. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Ebben mi a sok?

Ez max 2000 kcal...

Csak épp egészségtelen, az igaz.

2020. dec. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!