Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168cm-hez 46-50 kg szexis?

168cm-hez 46-50 kg szexis?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 18:15
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
42%
30# A kezeirol mar nem is beszelve. Mintha fogpiszkalobol lenne.
2020. dec. 22. 16:12
 32/38 anonim ***** válasza:
75%
#30 #31 jó érzés a body shaming amúgy?
2020. dec. 22. 16:21
 33/38 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem mondhatom el hogy nekem nem tetszik? Epp ez volt a kerdes. Nekem is van ezer hibam amiert lehanyhatna valaki, de nem veszem fel, mert az ő nezopontja nem az enyem. Egy 140 kilos nore is ramondom hogy iszonyat csunyan kover. :) Szamomra. Valakinek meg nem az. Ez ennyi.
2020. dec. 22. 16:24
 34/38 A kérdező kommentje:

Persze leírhatod :3 csak lehet én vagyok túl érzékeny tudom, hogy néz ki egy anorexiás én nem vagyok az csak szimplán sovány van rajtam izom is egy kicsi nem tudok hízni hiába próbálkoztam régebben is :$

+ még valami nem kérek prívátokat

2020. dec. 22. 16:33
 35/38 anonim ***** válasza:
70%

Nincs igazad!

Nem mindegy, hogy választ adsz úgy, hogy "nekem nem szexi", esetleg "nekem a lába túl vékony, a combosabb nőket kedvelem" vagy úgy, hogy "Engem viszont ezekkel a palcika labakkal (mert nekem mar az) kilehet kergetni a vilagbol"

esetleg úgy, hogy:

"A kezeirol mar nem is beszelve. Mintha fogpiszkalobol lenne."

Ez nem vélemény!!! Ez sértegetés! Még ha az érintett nem is tud róla, akkor is az! Ha nem érzed a különbséget a kettő között, az nagy baj!

2020. dec. 22. 16:42
 36/38 anonim ***** válasza:
86%
#34 nincs ezzel semmi baj, én se tudok nagyon hízni akár menyit eszek, szerintem szexi, jobb mint ha pluszba lenne.
2020. dec. 22. 16:54
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

lehet itt "véleményt" nyilvánítani, azok akik úgy néznek ki, akár túlsúlyosak, akár kórosan soványak, pontosan tudják magukról, hogy néznek ki, nem kell még külön beléjük is rúgni egy jót :)

teljesen mindegy, mert az embereknek semmi nem jó, ha túl kövér valaki akkor azért szólják meg, ha túl sovány akkor azért.. komolyan mondom, annyi más káros függőség illetve szokás van, de hogy a társadalomnak pont az szúrja a szemét, hogy valaki éppen kövér, vagy sovány, hihetetlen

mivel kétségtelen hogy a legnagyobb bullyingot az ilyen emberek kapják, főleg akik inkább a termetesebb kategóriába tartoznak

2020. dec. 22. 18:07
 38/38 anonim ***** válasza:
88%
Arra vigyázz, hogy semmiképp se legyen kevesebb a súlyod, mert a nőknek a nagyon alacsony testzsírszázalék nem egészséges. Valószínűleg izom csak az “alapmennyiseg” van rajtad, mert ha annál kicsit is több lenne, nem ennyi lennél kg-ban. (Az izom nehezebb, mint a zsír) Igazából a lényeg, hogy magadnak tetszél, találni fogsz valakit, akinek te leszel a mindene, de a legeslegfontosabb az egészség. Én a helyedben elkezdenék valami erősítő edzést, fehérjedús, kcalban is megfelelő étrenddel és akkor még sokkal fittebb, egészségesebb leszel.
2020. dec. 22. 18:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!