Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Lassan úgy érzem...

Segítség! Lassan úgy érzem hogy beleőrülök, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Mióta van ez a karantén +20 kilót híztam. Gyűlölöm magamat, mégsem vagyok képes nemet mondani az ételnek. Soha nem folyamodtam fogyókúrára, mindig szép, vékony alakom volt, ami pedig a legjobban kiborít, hogy hasra is hizok, ami világéletemben lapos volt.

Ötletek, tanácsok hogyan tudnék fogyni így? 3x többet simán megeszek mint mondjuk tavaly.

Leginkább az érdekelne hogy ti hogyan csökkentettétek a bevitt mennyiséget.

Köszönöm.

2020. dec. 19. 01:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nincsen semmi betegségem, egész nap eszek orrba-szájba, amit eddig sosem csináltam. Ez már amolyan pótcselekvés lett az életemben.
2020. dec. 20. 00:19
 12/15 A kérdező kommentje:

Szinte egész télen köhögök, megfázok, lázas vagyok, hiába vagyok rendesen felöltözve, elegem van a covid tesztekből is, a háziorvosomat sem gondolnom normálisnak, hogy minden hülyeségért tesztre küld, már csak azt remélem hogy elkapom a covidot, aztán békén leszek hagyva azzal is.

Rendesen rettegett tömegközlekedéssel utazni, a köhögés miatt, mert nem egyszer kaptam csípős megjegyzéseket, szóval igen, számomra ez karantén mégha nincs is kimondva. (mindig.)

2020. dec. 20. 06:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szokj rá, hogy evés előtt megiszol kb. 3 deci vizet, lehetőleg egy húzásra. És ezt tedd meg a kényszer-evések előtt is! A víz telíti a gyomrot, kevesebbet fogsz enni. Másrészt sárgarépát nyersen hosszában szeld fel, mint a ropit, és az legyen napközben a nasid, és hasonlók! Önuralom is kell hozzá! Szellemileg foglald le magad valami értelmes dologgal, tereld a figyelmedet attól, hogy mi van. Naponta egyél meg egy kanál mézet, a legjobb immunerősítő, segít elkerülni, leküzdeni a megfázást!
2020. dec. 20. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból a legjobb módszer: alakítás ki szokásokat. Bevezettem hogy minden nap dobozolok munkába. Meg vannak az adott időpontok pl délben leülök és megeszem a kajámat, nem éheztetem magam, mert nincs idő az evésre. Este pedig egy óra kutyasétáltatással zárom a napot. Mára már annyira megszoktam ezeket, hogy napi rutinná váltak.

Plusz még ami bevált nekem: régen ragaszkodtam ahhoz hogy jaj csak csirke salátát, meg tojást.. Stb szabad ennem. Mostmár ha megkívánok valami édeset elkészítés reform változatban, nem sanyargatom magam. Így csökkentek a sóvárgást,és nem zabálom le a szaloncukrost a fáról😃

2020. dec. 21. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen viselkedési zavar. Pszichológust javaslok
2020. dec. 26. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!