Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Lassan úgy érzem...

Segítség! Lassan úgy érzem hogy beleőrülök, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Mióta van ez a karantén +20 kilót híztam. Gyűlölöm magamat, mégsem vagyok képes nemet mondani az ételnek. Soha nem folyamodtam fogyókúrára, mindig szép, vékony alakom volt, ami pedig a legjobban kiborít, hogy hasra is hizok, ami világéletemben lapos volt.

Ötletek, tanácsok hogyan tudnék fogyni így? 3x többet simán megeszek mint mondjuk tavaly.

Leginkább az érdekelne hogy ti hogyan csökkentettétek a bevitt mennyiséget.

Köszönöm.

2020. dec. 19. 01:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Kaja helyett lemehetnél sétálni egy kört mondjuk.
2020. dec. 19. 01:52
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Szép lassan.
2020. dec. 19. 06:32
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

20-órától reggel 5-ig szoktál enni ?

Mert különben oda mész ahová akarsz .

2020. dec. 19. 07:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"mégsem vagyok képes nemet mondani az ételnek"

Akkor nem fog menni a fogyás.

2020. dec. 19. 11:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked inkább pszichológiai segítség kellene, mert attól van ehetnéked ennyire.
2020. dec. 19. 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Mi a bajod a karanténnal? Te vagy karanténban, és az zavar, hogy nem mehetsz sehova? A karantén általában két hét, az idő alatt a +30 kg szép teljesítmény!

Vagy csak általában maga a tény, hogy létezik olyan mint karantén? Ha nem te vagy karanténban, akkor miért is kell állandóan zabálnod?

+30 kg-ot nem lehet pár hét alatt felszedni! Valami még van a háttérben, hogy magadra szedtél ennyit. Meglehet, hogy egy alapos orvosi kivizsgálás kellene, pajzsmirigyre, cukorra, stb. stb.

2020. dec. 19. 15:28
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

6-os vagyok!

Most látom, mellé nyúltam, nem +30-at, "csak" +20-at szedtél magadra. Az is szép teljesítmény.

De várom a választ, hogyan, mennyi idő alatt sikerült ezt a szép eredményt elérned??

És hogy mióta vagy karanténban?

Ha nem vagy karanténban, akkor miért zavar téged, hogy egyáltalán mások esetleg ott vannak?

Magyarázd már el az összefüggést a karantén és a felszedett tisztességes kilóid között!

2020. dec. 19. 16:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ember az egész évet, de pláne mióta a kijárási korlátozások vannak karanténnak hívja. Gondolom a kérdező is. Sokan mivel konditerembe nem mehetnek és amúgyis félnek, ezért otthon maradnak, hogy csökkentsék az érintkezést másokkal és mivel a bezártság és egyedüllét, pláne ha otthon se mozog semmit depresszióssá teszi az embert így fölöslegesen túleszik magukat. Sok embernél van ez sajnos.

Kedves kérdező. Ha sétálsz a levegőn nem tömött helyen nem lesz bajod, tornázni pedig már otthon egy matracnyi helyen is lehet. A túlzott zabálás mentális eredetű. Először fejben kell rendbetenni magad, ami nem fog menni, ha semmit nem csinálsz. Tehát kezdj el mozogni ez a fogyásban is segít. Aztán próbáld a vírus parát a javadra fordítani? Mi a legjobb a betegségek ellen, hát az ha egészségesen élünk, ennek pedig alapja az egészséges táplálkozás. Egyél több zöldséget, szépen a hízlaló ételeket cseréld arra... és amikor már kezdi a tested is észrevenni, hogy jéé mozgunk rendesen egészségesen eszünk, egyből nem akar majd enni sem folyamatosan és csökkentheted az adagot.

2020. dec. 19. 16:35
 9/15 anonim válasza:
Tavasz óta folyamatosan otthon ülsz? Koronás vagy már egy éve vagy mi? Miért nem dolgozol vagy csinálsz valamit?
2020. dec. 19. 22:30
 10/15 A kérdező kommentje:

Számomra az karantén, hogy nem tudok menni iskolába, se ismerősökkel összeülni.

Kiviszem a kutyát sétálni és ennyi. Egyébként mivel megfázós típus vagyok, a háziorvosom pedig nagyon alapos, így 3x voltam két hét karanténba, úgy hogy teszteltek covidra, de a teszteredmény egyetlen egyszer jött meg két héten belül, a másik két alkalom után meg két hét leteltével szabadon mozoghattam jobbra-balra az utcán.

2020. dec. 20. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!