Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány g kaját eszel egy étkezés...

Hány g kaját eszel egy étkezésre? Vagy térfogatra?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de a hasam nagy, vagyis inkább a gyomrom. Azt mondják, hogy sokat eszem egyszerre. 3 fő étkezés, meg 2 szer nasi, ez el van osztva, de mégse jó. Ti mekkora adagot esztek kb ebédre? lehet tényleg én eszek sokat egyszerre ? :) 18/L
2010. aug. 12. 15:42
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom, sosem foglalkoztam ilyennel, fickó vagyok, nekem az is elég, ha sportolok folyamatosan, és nagyjából egészségeset eszem xd. Annyit kajálok mindig, amennyitől nem leszek rosszul, nem méregetem. Ha sportolsz mellette, akkor nem kell ilyenekkel foglalkoznod, mint: 'mennyit kell ennem?'.
2010. aug. 12. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs. van hogy egy grillcsirke egész melelrészét betolom együltő helyemben és akkor még rá 2-3 paradicsom de van hogy 2 szilvától is tele vagyok már. annyit eszem amennyi jólesik.
2010. aug. 12. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is annyit eszem, amennyi jólesik.
2010. aug. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!