Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miből merítetek motivációt,...

Miből merítetek motivációt, mivel tartjátok a tempót fejben?

Figyelt kérdés
Elég sokszor hallom/látom, hogy vannak, akik hamar feladják, mondván "nincs mi motiválja őket". Veletek is előfordult már ez? Mi motivál jelenleg arra, hogy ne add fel?
2020. dec. 15. 10:51
 1/8 anonim válasza:
66%
Nekem személy szerint elég motiváció volt, hogy bele néztem a tükörbe és nem tetszett amit látok.
2020. dec. 15. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Közhelyesen hangzik, de tényleg az hogy jól akarok kinézni a ruhákban. Jövő nyáron lesz egy esküvő a családban, és jól akarok kinézni rajta.

Nekem nincs testvérem, de van 11 lány unokatesóm (apai-anyai ágon összesen), és 1 kivételével aki tényleg nagyon kövér, szerintem kb 100 kg, szóval rajta kívül az összes unokatesóm vékony. 1 még aki kb akkora volt mint én, de néhány éve lefogyott és nagyon szépen tartja a súlyát. És nekem mindig nagyon rossz érzés volt ha velük voltam hogy én vagyok a dagi. És azt szeretném hogy ha majd az esküvőn együtt lesz a család, akkor ámuljanak el hogy én is vékony vagyok.

+ motivációt még az ad, hogy "idegen" emberek jegyzik meg mostanában hogy fogytam-e? Pl az alsó szomszédunk akivel kb 2 hetente egyszer találkozok a liftben, van a munkahelyemen olyan személy akivel szintén 2-3 hetente találkozok. És ez olyan jó érzés, boldog vagyok töle.

82 kg-ról indultam, most 77 kg vagyok, 63-65 a cél.

2020. dec. 15. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Van egy bordó nadrágom, amibe szeretnék belefogyni. Kitettem a polcra, hogy mindig szem előtt legyen.

Meg persze a többi klisé: szeretnék egészségesebb lenni, szeretném jól érezni magam a bőrömben, szeretnék elégedett lenni magammal. Ezek motiválnak :)

2020. dec. 15. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Az elején engem is ilyenek motiváltak, hogy megdicsértek az ismerősök, hogy hú, de sokat fogytál, meg vettem olyan ruhát direkt, amibe nem fértem bele, hogy belefogyjak... ezek is jók szerintem

Most már inkább az, hogy nagyon megszerettem a sportolást (ami az elején csak szükséges rossz volt nekem), és szeretnék jobb, ügyesebb, erősebb lenni. Nem más miatt, csak magamnak.

2020. dec. 15. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem az motivál, hogy már sok ideje rosszul éreztem magam a jojó effektusban. Tudom, ha újra zabálni kezdek, összeomlok.
2020. dec. 15. 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Részemről is jó lenne a motiváció, csak sokkal demotiválóbb, hogy testvérem/szülők mindig csesztetnek, ha épp edzek (röhögnek, beszólogatnak). Ez elég... Ja.
2020. dec. 15. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tanuld meg ezt elengedni. Majd leesik az álluk, ha csinosan, fitten állsz eléjük. Igazából ez is lehet egy motiváció, hogy ne add fel.

Én sportolni kezdtem először, kedvtelésből. Aztán úgy éreztem, ideje kicsit jobban kihangsúlyozni, hogy mennyit változott a testem a zsír alatt. Szerencsére ez könnyen ment, de nem is volt olyan jelentős túlsúlyom, az is igaz. Sok lány diétázott a kis társaságunkban, így a közösséghez tartozás is egy ok volt végülis. Most még inkább izmosodni, erősödni szeretnék. Hát, mit ne mondjak, ez nekem nehezebb :D Főleg, mert nem tudom azt a sportot űzni, amit szeretek a lezárások miatt.

2020. dec. 15. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen csak élni akarok, illetve beteg is lettem,( szénhidrát- anyagcsere zavar(IR), PMA, PCOS), és nem akarok cukorbetegségig jutni. Ez elég motiváló a végleges êletmódváltáshoz. A külsőm sose érdekelt.

Szénhidrátszegény, zsírban és fehérjében gazdag étrendet követek, rendszeresen mozgok mellé. Ennyi.

170 kg voltam, most épp 97kg- nál járok, és 65 a célsúly, ami megfelel majd a magasságomhoz. Nem célom vékonynak lenni, csak egészséges testsúlyt szeretnék.

2020. dec. 15. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!